Hamur için:
1 su bardağı ılık süt
1 kuru maya
1 yumurta akı
2 çay kaşığı tuz
2 çay kaşığı toz şeker
Yarım çay bardağı sıvı yag
Aldığı kadar un
Yapılışı : maya yi yarım çay bardağı ılık suda beklettim. Sonra malzemeleri katıp köpük köpük yumuşak ama ele yapismayan bı hamur olucak. Hamur 1 saat mayalandiktan sonra 18 eşit parçaya böldüm
Parçaları bir yemek tabağı büyüklüğünde açıp her birinin arasına tereyağı sürdüm. Üst üste 9 adet oldu. Sonra onları soğuk bı yerde beklettim ( tereyağının iyice donması gerekiyor) daha sonra diğer 9 bezeyi de tabak büyüklüğünde açıp aralarına tereyağı sürerek üst üste koyup beklettim. Tereyağı donduktan sonra yufka açar gibi açtım ( çok fazla un kullanmamaya dikkat edin). Onu üçgen olacak şekilde 14 eşit parçaya böldüm. Aralarına çikolata şurup elmalı pasta gibi kivirdim. Yumurtanın sarısını üzerlerine sürüp alt ayar Fansiz da 140 derecede 25 dk pişirdim. Puf puf oldu