0 oy
946 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (916 puan) tarafından
Ya oğlumun astımı var sürekli burnunu serum fizyolojik ile açıyorum zaten ama bu akşam iki burun deliğine de sıktım sonra kucağimdan bıraktım ayakta bile dikilemedi ağlarken nefesi kesildi hemen kucağıma aldım ellerini kollarını bacaklarını saldı kasları boşaldı nefes almıyordu . Defalarca Cihangir Cihangir diye seslendim kendine gelsin diye ama yok resmen gitti yani kardeşim yanimdaydı hemlic manevrasındaki gibi başını aşağı sa sırtına vur abla abla dedi hemen yaptım öyle değince kendine geldi ölüp ölüp dirildim  çok korktum yani ne olduğunu da anlayamadim ne yapmam gerektiğini de anlayamadım sürekli yapıyorum hiç böyle bir şey olacağı aklima gelmezdi o an nefes borusuna kaçtığını da düşünemedim sonuçta bir boğulma yaşanmadı bir şey yutmadi diye hemlic manevrasındaki gibi aşağıda sarkıtmak kardeşim demese yapmayacaktim :( 

22 Cevaplar

0 oy
(1,629 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım dikkatli yapmak lazım ciğerlerine kaçma ihtimali var allah korusun ya canım 
(916 puan) tarafından
Sürekli yapıyorum yani oda ben de alıştık ama ters bir şey oldu sanırım
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum benimki de bronşit sürekli bende serum fizyolojik yapıyorum yaparken biraz başını yana egdir dik olunca dediğin gibi boğulma tehlikesi var Rabbim korumuş ya
(916 puan) tarafından
Kız işte çocuk bıktı artık yapa yapa istemiyor ama mecburen yapıyorum aklima gelmezdi cok korkuyorum bu sabah yine yaptim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 373 göst.
16 Mayıs 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kezbanmiranm (82 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 224 göst.
+2 oy
5 cevap 75 göst.
0 oy
4 cevap 108 göst.

411,466 soru

12,386,107 cevap

43,532 kullanıcı

Kategoriler

...