Eşimi çok kırdım ağzımdan çıkanlar olsn ona karşı davranisim olsn...
Dün çok büyük kavga ettik haklıyken haksız yere düştüm uzattım baya büyüttüm sonra aileleri arayacağıni söyledi hersey bitsin bıktım senden dedi 10 aylık bi oğlum var cocuk da sende kalsın dedi
Ki o oğlunu o kadar sever ki dünya.bi yana oğlumuz bi yanaydı... dün öyle diyince demekki ipler koptu dedim kendi kendime çünkü çok kararliydi... gerçekten çok şey yaşadık bugüne kadar ama bu kadar kadarli olduğunu ilk defa gördüm... hatalıydm.. bu yüzden kalkıp özür diledim sakinleştikten sonra ama geç kalınmış bi özürdu tabi
Gece 3 e kadar yalvardım resmen kimseye söyleme bu kavgamızı sonumuz olur çocuğumuzn hatırı için bu sefelik sus dedm... baya konuştuktan sonra tamam dedi. Ama benmle konuşmuyor haliyle tabi. Çok üzgünüm hicbisyi eskisi gibi olmayacak mı şimdi
nasil düzelteyim onu nasıl kazanırım...
Yaptigim dedigim tek şey o telefonu bırak birazda beni gor dememdi 10da ise gidiyor akşam 10.30 da geliyor hicc görmüyoruz birbirimizi gelir gelmez yemek yer çay içer o anlarda bile tlfn elinden düşmez...
Çok söylendim kocalik sadece dışarıda çalışmak değil benide gor biraz hizmetçi konumundan başka neye yariyorum dedm. Savunmaya geçti kendini çalışıyorum tlfn elime alamiyorum bırakma evime gelince rahat olaym dedi ee peki ben benide 12 13 saat boyunca görmüyorsun eve de geliyorsun tlfnu tercih ediyorsun dedm bağırdım çağırdım tlfu kırdım ona saldırıda yüzünü çizdim....
Ama kizlar yenin ederim dört duvar arasında kalmışım ne sosyal hayatim vsr ne de buna izin veriyor gün boyu konuşacak birine ihtiyac duyuyorum bu eşim olmayacaksa neye var... suçsuzken dediklerm ve yaptiklarim yüzünden suçlu duruma düştüm ama çok şey soyledm erkekliginden adamlığından vurdum..... napcam. Şimdi
Allah aşkına yargilayan yazmasn zaten moralim çok bozuk kendinizi benm yerime koyun... birikmistim patladım işte dün. Keşke olmasaydi keşke biraz benimlede ilgilenseydi beni birazcik görseydi de ben böyle yapmasaydım :((((((