Selm dogum sonrası için kurabiye yaptım buzluğa koydum suan sigara boregi sarıydım başka neler konur
Valla dogum yapmisim bide millete sofra mi kurucam ugrasamam bn zaten kotu olucam gelen boregini pastasini alsin gelsin.. bn ole dusunuyorm bencillik mi yapiotm bilmiorm ama bnce bolesi daha mantikli daha makul :))
Yaprak sarması koydum canım ben sigara böreği koydum onun dısında annem gelmişti geçen haftalarda kıyma alıp köfte yaptırdım onu koydum onun dısında kuru fasulye nohut haslayıp attım buzluğa
Ben tam bayrama hast. Cikyorum hazr baklawa börek sarma aldiricam gelenlere ikramimz bunlar:):)
valla bana sacma gekyo karnim burnmda millete ne hazrlycam ya yemeyemi geliyolar hic ugrasamam ben valla banane onlar yapsn bu kz yeni dogurmus deyip:)))
Bende ne olur ne olmaz diye hazırlıyorum suan
Buzluk böreği, yaprak sarması ve buzlukta durup sonra ısıtınca daha güzel olan Bi poğaça var canım onlardan yapıp koycam bende
Valla ben gelen giden için degilde sonradan elime gelsin kolaylik olsun diye poğaça sigara böregi attım buzluğa..gelene lokum çikolata tutmayi düşünüyorum
Temizlikten fırsat bulamadım henüz 29 gün var doğuma sarma saricam sigara böreği saricam kurabiye yapacağım gelecek kimse yok malesef başkaları için yapmicam sezeryan olacağım anasınıfına giden oğlum var hazır bulunsun diye yapacağım
Ben kendim yapsam uğraşmam büyük ihtimalle hazır alırım ama kaynanamla annem beraber yapıcaklar. Yaprak sarması. Buzluğa sigara böreği bide baklava yapıcaklar yeter heralde
Pogaca kek sarma falanda koyabilirsn cnm
İstersen yaprak sar at pişirmeye pratik olur ama yemeklik olarak kuru baklşyatları haşlayıp buzluğa atabilirsin yemek yapacak olan kişiye kolaylık olur .eve gelene ben birşey yapmam sanırım hazır alırım kurabiye falan zaten uzaktakşler de mevlüte gelir.
Yaprak sarma
Pogaca
Köfte
Kek
Börek yapabilirsin canim
Ben 29 gun once dogum yaptım 15 yufkadan buzluk böreği sarmıştım 3 tepsi tatli kuraniye 3 tepsi tuzlu kurabiye 1 kilo yapraktan sarma yapip koymuştum bugün sonuna geldim;) simdi saydim da 1 ayda 37 kişi gelmiş hatta ekstra rahat 4 kere de kek yaptım yarin tekrar birşeyler yapip koymayi düşünüyorum buzluga
Benim eşim erzueumlu bol bol kete sarma kurabiye poğaça falan koycam bizde her gelene sofra koyuluyor boş gonderilmiyor ben hazır edeyim kaynanamda servisi hazirlasin o kadar :) zaten pek hevesli bende kalmaya yardım etmeye :))
1,489,979 soru
24,351,606 cevap
346,507 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın