0 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde (7,794 puan) tarafından
3 yaş oğlum var bide 8 aylık  

Eş ailesi bnm ailem gördüğünde ister istemez simariyor oğlum bu aralarda ağlayarak iş gordurmeye çalışıyor bana dedikleri laflar ;

- bu çocuğa terbiye verememişsin 

-cok şımarık herşeye ağlıyor

-bune böyle düşman başına 

- her istediğini yaparsanız böyle tepenize çıkar vs vs gibi 

Büyük oğlum 8,9 aylıkken havale geçirdi okadar kotuyduki allhaım kimseye yaşatmasın ondan sonra daha el üstünde tutmaya başladık ilk çocuk olunca aglatmamaya çalışıyoruz hastalanıyor buz gibi olup ateşi çıkıyor en ufak ağlasa ondanda biraz her istediği oldu hasta olmasın diye ama oğlum sevdiği insanların yanında simariyor beni sevsinler benimle ilgilendiler diye bu lafları diyen kişilerde en ufak sese tahammülü olmayanlar 

Gerçekten benmi hataliyim okadar yoruldumki hep aynı cümleleri duymaktan normalde usludur ama çocuk daha sevdiği kişileri görünce simariyor 

25 Cevaplar

0 oy
(9,238 puan) tarafından
Bizim ewde suclu baba.
(7,794 puan) tarafından
Bizdede yarı yarıya sanırım :)
(9,238 puan) tarafından
Ben şımartmam çok katıyımdır ama babayı görünce serbest zannediyor
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Genelde simaran suçlu mesela bisey istiyorsa sen hayır dediysen babası evet dediyse pek bi ise yaramıyor çünkü babası evet dediği için ön simariyor sen alma babam alıyor diyor çocuk o yüzden sen hayır dediysen baba da hayır diyecekki çocuk simarmaein
(7,794 puan) tarafından
Oyuncak konusunda öyleyiz malesef
(681 puan) tarafından
Valla orda babasıysa o suçlu
0 oy
(1,269 puan) tarafından
1 : Senin verdiğin terbiyeyi de gördük 

2 : Olabilir siz bebek bakmayı mi unuttunuz sizin cocuklariniz hiç aglamiyormuydu? 

3 :bu evin 1 kapısı 3 de penceresi var istediğin yerden çıkabilirsin 

De ve boşver çocuk ya bu çocuk o çocuk bidaha bu yasa gelmiycek kimseden sevgi ilgi beklemiyecek onun bu hallerini bidaha göremeyeceğim ben sizene size neeeee benim çocuğum istediğim gibi simartirim kime ne benim 10 tane çocuğum olmuycak simartirim 

Okuyunca sinirlendim de bunları yazdım geldi en azından benim vereceğim cevaplar bunlar olurdu 
(7,794 puan) tarafından
Çok güzel cevaplar ellerine sağlık ❤️ teşekkür ederim canım ❤️❤️
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Dunyaya bir kere masal geldi baska masal varmi yok o yüzden istedogi kadar şımarsn kime nee .d
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Hemen her cocuk boyle canim evdeki haliyle disardaki hali bir değil   büyüdükçe normale dönecek şimdi çocuğu birkere hayır denildiğinde anlamazdı zamanla yavaş yavaş oturur milletin lafinada bakma herkez kendi çocuğuna baksin

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 372 göst.
7 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 618 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 411 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 283 göst.