0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sürekli oyun oynuyor o kadar uyarmama rağmen dinlemiyor yeni evliyiz çok sıkldm ya 

6 Cevaplar

+1 oy
(227 puan) tarafından
Cay yemek koymayacaksin önüne alacaksin telefonu eline atacaksın bacak bacak üstüne kikir kikir telefonla oynayacaksın bisey isteyince tamam diyeceksin unutmus gibi yapicaksin telefona bakmaya devam edeceksin. Zoraki empati yaptiracaksin yani jeton düşüncede konuşacaksın güzelce ama bastan deyim en fazla 1 hafta düzelir. Benim esimde televizyon bagimlisiydi kırdım pisman değilim :D simdi telefona bakınca onuda kirdiracaksin heralde diyorum bırakıyo :D
-Reklam-
0 oy
(350 puan) tarafından
Oyunu sildirmeyi deneyin yada sizde indirin yanında oyun oynayın onun gibi davranın 
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Aynısını ona yap sende dicem Ama oh rahatım artık der daha çok işine gelir iyice gömülürse telefona diye de düşünmedim değil. 
tarafından
Denedim aynen öyle yapiyor artik konusmama kararı aldim onunla zatem varlgm yokluğum belli değil
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Ne çabuk sıkılmış evlilikten karımla oynarım ayol 

Yeni bulmuşum
0 oy
tarafından
Yani net, sert ve kararlı bi şekilde uyarmadan bırakmıyorlar. Hoş tamamen bırakmazlar da zaten ama en azından sana zaman ayıracak kadar azaltır. 
0 oy
(493 puan) tarafından
Erkekler çoğu yaptı şey sen yapsan sana bir ton laf eder ama kendileri öyle yaparlar bizim evdede  var öyle bir insan konuşmak dan anlamıyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 506 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meryem19. (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 313 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Fatma001 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 855 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde S.m.h (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 935 göst.