Benim bu konuda hikayem uzun anlatayım
Tam 2 yıl mücadele verdim. İlk yıl oyun, ikinci yıl borsa yüzünden elinden düşmezdi. Sürekli kavga çıkarıyordum haliyle. Sonra baktım kavgayla olmayacak bu sefer yüzüne bakmamaya başladım. Ben bakmadıkça o daha da telefona gömüldü. En son artık oturttum karşıma dedim seninle son defa konuşuyorum. Ben bütün hayatımı sana telefonla uğraş diye feda etmedim. Ben bu çocuğu sen ilgilenme telefona bak diye de doğurmadım. Ya bizim sorumluluğumuzu alacaksın ya da bundan sonra işler değişir. Beni ve kızını seviyorsan ve kaybetmek istemiyorsan telefonu düzgün kullan 30 yaşında bir bireysin bunları sana anlatmam bile komik ama farkında değilsin beynin uyuşmuş diye söyledim. Ve bana dediği şey şu oldu “fark etmemiştim daha dikkatli olucam.”
Sonra ben bunu bi güzel boğup attım, dermişim neyse o günden beri yine bakıyor ama dikkatli bakıyor bize de ilgili. Çok ciddi bir konuşma gerekiyor özetle..
Eline bile almaz yerini unutur bazen nere koydum der ararız evin icinde
Kız bacm ikimizde oyun oynuyoruz valla ilk başta bu oyuna başladı ben ypama oynama dedikçe oynadı simdi bende yükledim bende oynim onun nazını çekcem valla topluyom kızları muhabet falan tuvalete bile telefonla gider adamda bağımlılık gibi bişi eve internet almadan önce bi günde 10 gb bitirmişti film instagram falan turkcell tebrik mesajı atmışlığı var çok sever turkcell onu fazlada takılmıyorum artık valla en sonunda saldım bırak demekten yorulunca bende sardım tele
Yooo mesaj veya arama gelmedikçe eline almaz cnm ❤️alırsa benle ilgilenmezse o telefonu onun kafasında parçalarım valla
Ben eşimden daha çok oynarım telefonla genelde o söylenir ben TV'ye de düşkünüm sevdiğim diziler olunca onun suratına bakmam o da söylenir bize bakma haaa der
1,493,233 soru
24,398,513 cevap
349,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın