Kızlar selam. Öncelikle lütfen bi bir tartışma postu olmasın. Birbirimize hareket edip stres attığımız bir ortama dönüşmesin. Bu postu şu yüzden açtım merakımı mağzur görün. Burada hep görüyorum 2 yıllık 3 yıllık çoook sorunlu evlilikler ve ne yazık ki çocuk var diye zulme göz yuman anneleri ( ben evlendikten ancak 5 yıl sonra kendimde çocuk yapacak cesareti bulabildim. (Ki eşimle liseden beri arkadaşız. Evlilik öncesinde de 3 yıl flört ettik. ) Hatta biraz da yaşım bu konuda beni itekledi diyebilirim. Biraz daha genç olsam biraz daha beklerdim. Neden ve daha önemlisi nasıl evlenir evlenmez çocuk yaptınız.? Şuan ikinci çocuğu düşünecek cesareti yine kendimde bulamıyorum ben
Her insan ya da her çiftin bunu karar vermesini bıraksak nasıl olur? Neden merak ediyoruz ki bu soruyu?
27 de evlendim akışına bıraktım bilmem özellikle düşünmedim demek
Ben evlendikten 1 sene.sonra hamile kaldım isteyerek yaptık ama bileydim en az 5 sene beklerdim
Şimdi yeni evlilere ilk tavsiyem saygı sevgi değilde ahhahhaha hemen çocuk yapmayın oluyor yani
Çok çok istemedim ama oldu bı şekilde çok şükür eşimle sıkıntım yok şuan maddi olarakta iyiyiz ikincide yolda
1,493,275 soru
24,398,972 cevap
349,959 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın