0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (282 puan) tarafından
Herseyime dikkat ediyorum dünden beri halsiz bugün birazdaha mızmız ateşini sürekli kontrol ediyorum yok çok şükür önden hangi şurup vermeliyim önlem almak için pedifen calpol iburamin var

12 Cevaplar

0 oy
(3,480 puan) tarafından
Ben bazen hafif ağrı kesici veriyorum 
-Reklam-
0 oy
(7,776 puan) tarafından
Verme bence kuzum tavuk çorbası filan içir pekmez ver meyve filan ver belki iyi gelir inşallah hasta olmaz paşa 
0 oy
(6,184 puan) tarafından

Zaten anlasilio. Persembenin gelecegi carsambadan:)bizim ablasi anasinifindan alip getirio mikrobu kemen hastalik kapimizda kizimin durumuna gore kardesi takipliyirum ben 10 aylik kardesi. Hemen basliyorum ilerlemesin diye zaten ablasindan maksimum iki gun sonra baslio. Burun fis fis cingene cocugu gibi akmaya baslio:))

0 oy
(13,783 puan) tarafından
Verme bence ne kadarlık onun yerine limonlu ıhlamur ver veya yaşı yetiyorsa ballı nane limon falan 
(282 puan) tarafından
3.5 yaşında kuzum
(13,783 puan) tarafından
Sen öyle yap canım ilaca bünyesi alismasin derim ben 10 aylık kızımın eline limon veriyorum bazen hasta olmasin diye yogurduna sarımsak koyuyorum çok şükür calpol verdim 1 2 kere o da aşıdan sonra umarım siz de hasta olmadan atlatirsiniz
(282 puan) tarafından
İnşallah kuzum çok sağol rabbimsifa versin miniklerimize
(13,783 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(358 puan) tarafından
3bucuk yasindaymis bir sarimsak bi kasik bal yarim limon sık karistir o karisimida icir hafif atlatır ateslenirse coraplarini limonla komple ıslat gece boyunca kalsin duser atesi
0 oy
tarafından
Foto yükleyemedim ama arkadaşıma doktoru unca diye bir damla vermiş. Hasta olacağını anlayınca 10 damla sabah 10 damla akşam veriyorum hemen toparlıyor demisti
0 oy
tarafından

image

arkadaşıma doktoru umca diye bir damla vermiş. Hasta olacağını anlayınca 10 damla sabah 10 damla akşam veriyorum hemen toparlıyor demisti

0 oy
tarafından
Yarım çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı anason koyup demleyip verebilirsin 3 tatlı kaşığı kadar çok iyi geliyor aktarda var 
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ben hemen sarımsaklı bir tarhana çorbası yapar içiririm öyle durumlarda işe yarıyor.
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Ben ona kesinlikle karşıyım. Arkadaşım da aşı ya götürmeden önce ağrı kesici içirirdi çocuğuna, hiç ağrımayan vücuda ilaç verilir mi..   Sen bilirsin tabii Rabb'im şifa versin 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Verme hayır ateş de hastalığa karşı savunma mekanizması, onda bile 38 olmadan vermemen gerekio
0 oy
(528 puan) tarafından
Çorba yap canım pekmez ver . 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 170 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,858 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.