8 ay sonra nihayet davamız görüldü.. dün boşanma davamızın ilk celsesi görüldü. eşim köylü biri ben malesef ki yanlış bir evlilik yaptım eşim çok baskıcı çok geçimsiz bir insandı asla evli insan gibi davranmadı.. beni yaşadığım hayatı tamamen değiştirdi dayak şiddet alkol hepsi vardı babamın evine geldim aylardır burdayım dün nihayet davamız görüldü evimden bir iğne dâhi alamamıştım.. neyse kaynım mahkeme çıkışı babama abi dedi akşam bir oturup konuşalım bu şekilde olmaz dedi yıllarca sürer bir uzlaşma yolu bulup bu işi anlaşmalı olarak bitirelim dedi babam da kabul etti akşamında bende gittim bir yerde çay içtik işte kaynım bana dediki ahmet dedi duzenini kuracak sen ne isyorsan soyle bu isi uzatmadan bitirelim dedi yani esim başkasıyla evlenecek ağzından kaçırdı ve 3ay önce eşime alttan kız baktıklarını duymuştum ama ihtimal vermemistim.. neyse sen ne istiyorsun bende dedim ki ben evime tekrar gitmek istiyorum vede bana takilan ziynetleri verin dedim, artık dedi orası olmaz dedi kimse kimseye ev vermez dedi tamam o zaman dedim daha hesaplı küçük bir ev alın tapusunuda noterde çocukların uzerine geçirin dedim.. yani tamamen evi çocuklar için istiyorum işte kem küm etti tamam dedi konuşacam iletecem dedi sabah babamı aramış biz uzlaşmadan vazgeçtik demişler.. o kadar sinirim bozuldu ki.. bende aradım siz dalga mi geçiyorsunuz dedim yani inanın nefretimi kustum bende dedim ki ben dedim boşanmaktan vazgeçtim oglunuz yıllarca bana mahkum olsun 2kucuk çocuğundan haberi yok hemen beni katakulliye getirip eşimi evlendirecekler dedim benim hiç acelem yok yıllarca sürse bile bu işi uzatacağım dedim o da diyor ki sen artık bizim namusumuz degilsin.. yani kızlar o kadar nefret ettim ki.. sinir krizi geçirdim ağlamaktan.. inanın babamlara geldiğimde çok kiloluydum şuan 57 kiloyum saçımin rengini siyahtan sariya boyadım kendime çok bakıyorum çok güzel giyinip gittim mahkemeye eşimde resmençökmüş.. hem kendileri arayıp uzlaşalım diyorlar hem vazgeçiyorlar sonra konuşunca da arsız edepsiz diyorlar