Kızlar ben memleketimden başka memlekete gittim bugün de bı kaç gün kalmaya anneme geldim otobüsle bir yaşında kızım var ve hamileyim neyse çocukla hazırlanmakta biliyosunuz baya meşakatli mide bulantısı ilacımı ben bizim evde unutmuşum annemin ikinci evliliği bu arada annemle eşi de isteydi annemi aradım dedim ki ilacımı alır mısınız ben veririm burda parasını neyse ilacı akşam gelirken almış hemen 211 tl ne kadar pahalı dedi eşimde nakit harçlık olarak 250 TL vermisti otobüs parası 50 tuttu son 200 tlm vardı nakit olarak ben hemen 200 TL'yi cüzdanımdan çıkarttim anne 10tlyi de sonra versem olur mu son 200 vardı dedim annemde 211 tlydi ama dedi bir lirayı dahi söylüyo ay Allah'ım veririm onu da tamam dedim saolun falan dedim işte annemin eşi anneme göz parlatti alma falan diye saçmalama dedi hatta annem hemen aldı cüzdanına koydu ya zaten vercektim ben almasa bile ama hemen bir lirasına kadar hatırlatması üzdü açıkçası yada hamileyim belki ondan alındım bilmiyorum ama kendi öz kızından kuruşu kuruşuna alır eşinin kızına çeyiz düzer taksitini öder sigarasina kadar alır bilmiyorum belkide hamile olduğum için alındım sizce yanlış mı düşünüyorum