Kaynanamgil ile oturuyorum 5 yıldır ama artık ayrı eve çıkmak istiyorum, bir akrabamıza sorduk bir ev için boş mi hala diye o da hemen kaynanamlara yetiştirmiş, bunlar da sorun yaptı.
Bugün kaynanam benimle konuşmadı bir miktar borcu vardı bize getirdi parayi odama fırlattı kapıyı sert bir şekilde çekti cikti.
Benimde gözüm karardı artık 5 yıldır ağzımı açmayan ben kalktım aldim o parayı gittim onun masasına attım, bunu sen kime atıyorsun ben köpek miyim dedim senle konuşmak istemiyorum dedi ozaman bende senle bundan sonra hiç konuşmak istemiyorum dedim .
Ordan kayın peder girdi sen nasıl saygısızlık yapabilirsin diye sonra elini masaya vurdu siz kimden izin aldınız da ayrı eve çıkmak istiyorsunuz diye bi bağırdı ben orda iyice delirdim kendi hayatım için kimseden izin almam dedim.
Sonra işte onlar bana ben onlara bayağı laf söyledik ama en çok darildigim şey şu oldu, ben evde olan yılan misim şeytan misim eşimi dolduruşa getirmisim oğullarını onlardan uzaklastirmisim artık benle bir sofrada nasil oturacakmis bide diyor ki oğlum tüm gün işte sen gözümüzün önünde olsan daha iyi diyor bu tarz şeyler oldu eşim evde değildi keşke karşı koymasaydin dedi ama o anda inanın gözüm karardı artık yeter
Kira da tadilatta malesef 3 ay sonra anca hazır olacak şimdi yine onların yüzünü görmek zorunda kalicam