0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Saçlarımın önünu keseyim dedim cok kötü oldu kestikcede kisaldı 1 sene kuafor yasagım var yeni bobrek nakli oldum die bende traş makinesiyle kazısammı acaba yapan oldumu

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke saçını çekebilseydin belki kötü olmamış diyebilirdik bu arada çok çok geçmiş olsun şimdi sağlık durumun nasıl 
(102 puan) tarafından
Şuan saglik durumum iyi uyumunu bekliyoruz bu surecte hersey yasak saçlarim cok yıpranmisti biraz keseyim dedim kötu oldu
tarafından
Varsın kötü olsun canım ne olacak annen kardeşin birisi yok mu düzeltemez mi bu arada Rabbım şifalı versin iyi ol inşallah
-Reklam-
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Gecen sene hem fogum hem Corona derkenn avuc avuc dokuldu saclarımm resmenn acıldı boluk boluk kafamm en son kazıttım ha öyle dokulmus ha Boyle dıye hem daha gür geldı hemde daha koyu renk cıktı omuzlarımda sımdı cokta guzell uzadığı tesettürlüyum bu arada bı sıkıntı olmadı bana
(102 puan) tarafından
Hemen  uzadımi kullandigim ilaclardan hemen uzatirda eşim kızar die  tereddütteyim zaten kapalıyım benim için sorun olmaz
(15,869 puan) tarafından
Dedımya canım omuzlarında sımdıı ☺️Esın ne diye kızıyorkı?? Kızlarım cok uzuldu o zamann yoksa yine keserımm cok yakısmıstıı ☺️☺️☺️ Hemde cok kolaylık kısa sacc
(102 puan) tarafından
Eşime bi kere daha demiştim cok öncelerde kazitayim daha iyi ciksin die yok demisti
0 oy
tarafından
Kuaför yasağından kastın saça makas metal değmemesi mi dicem ama traş makinesi de metal. Ben düzenli olarak ensemi kazıtıyorum. Ama kapalıysa bir sorun olmaz bence açıksan da tel toka takacak kadarsa tel toka ile rütuş yapabilirsin uzayana kadar. Kahküllerimi hep öyle yapıyorum 
(102 puan) tarafından
Enfeksiyon riskinden evden bi yere gidemiyorum 3 ay ilk boyle yasak 1 sene kuafor yasak kendi ürunümüde gotürsem kapi ortamlara girmem yasak
tarafından
Anladım canım geçmiş olsun. Kısalığını bilemem ama dediğim gibi tel toka ile rütuş yapabilirsin uzayana kadar.
0 oy
(13,434 puan) tarafından
Bence hiç dokunma zamanla uzar kazısan çok daha uzun sürede uzar çok geçmiş olsun bu arada 
0 oy
(102 puan) tarafından
Bu sekilde oldu
0 oy
(102 puan) tarafından
Bu sekilde oldu saclarim
(246 puan) tarafından
Gözükmüyor

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 178 göst.
2 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 504 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 250 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 422 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,666 puan) tarafından soruldu

403,756 soru

12,096,353 cevap

36,399 kullanıcı

...