0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (8,503 puan) tarafından
Uzakta duruyo ama biri öldüğü için geldi cenaze bizim diyil anneme akşamın 5 de gelmiş girer girmez ustüne lav etmiş böyle durulmaz melekler evini terk eder demiş. Akşamın 5  gelırsen annemi gecelik lerle görürsün onun düşüncesi evde hep etekle gezmek annem yemek yaptı biz zaten gitcektim niye yemek yapıyon demiş çenesi baya düşük Anneme böyle davranması sinirlerimi bozuyo annemde sakın biridir annemin görümcesi  olur 

4 Cevaplar

0 oy
(9,242 puan) tarafından
Benim haladan sonra seninkinin bu lafı pekte önemli gelmedi annen verecek cvbı sen sinir olsanda sonuc değişmez . Annende sana neden anltıyorda sinirini bozuyor ver cvbını sustur
(8,503 puan) tarafından
Susmuyo gitim dün akşam hala evdeydi yanımda yaptığu şeyler var lav anlamayan biri
-Reklam-
0 oy
tarafından
İki tane vardı bunlardan bende :D bir bayram günü gecenin bir yarısı geldiler. Zaten herşeylerini annem yapardı. Açız dediler anneme yemek yaptırdılar. Sonra yemeklere şöyle olmuş böyle olmuş diye sofrada burun kıvırdılar. Bi kovdum bunları :D ama küfürlü böyle çok güzeldi :D o gün bu gündür konuşmuyoruz. :D
(8,503 puan) tarafından
Anneme çok çektir mişler ben dayanamıyom gördümü çok kavgacı biri yanımda anneme kötü davranıyo bana lav bile söylüyo
tarafından
Valla deli deliyi görünce sopasını saklarmış. Benim küçük halam da kavgacı. Hatta huy olarak da yapı olarak da beni ona benzetirler. 175 110 kilo heyyula gibi bi tip. Ama işte karşısındakilerin hep susmasına alışmışlar ondan. Ben küsünce tüm aile küstü babam da dahil. Dedim şimdiye kadar sen kollamadın bu kadını şimdi arkamda duracaksın yoksa seni de silerim. Ben çok net insan silerim. Bi kere güle güle dedim mi bitmiştir. Babam da bunu çok iyi bilir. O yüzden nasıl istersen dedi. Günahsa da günahı boynuma. Yettiler artık
(8,503 puan) tarafından
Burda değiler zaten cekilmezler bana nediyo sevgilin neymiş geziyonuz tozuyonuz sonra evleniyonuz boşanıyonuz aslında boşanmadım eşimide seviyom beni boşancek gözüyle balıyolar
0 oy
(51,000 puan) tarafından
senin halan annenin gorumcesi.oluyo zaten ☺️
(8,503 puan) tarafından
Öyle oluyo
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Benim hala çocuklarını bırakıp annesinin yani babaannemin yanına gelmiş kocası ölünce sonra da çekmiş gitmiş ne ana denir ne hala senin halan yanında cennet kalır 
(8,503 puan) tarafından
Öyledir daha kötüleri vardır ama neşeye bi bana ve anneme kızar hep öyle güzelce konuştuğunu görmedim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,255 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asellll (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 493 göst.