Kuzum oluyor böyle şeyler arada takma kafana sıkıntıya strese girme
Benimde moralim bozuk aslında ama takmıyorum tripte Atmıyorum enin de sonunda düzelicez ne gerek var ki bırak hatasını anlarsa gelir zaten
Stres yapa yapa insan hamileliği kendine zehir ediyor ben çok evham yapıyorum çok korkuyorum bebeğe bisey olcak diye sürekli içimde bir korku var bundan dolayı çok kavga ederiz eşim sürekli şikayetçi bende artık kafaya taka taka yoruldum her ne kadar sana kafaya takma desemde vallahi elimizde değil ister istemez sıkıntı yapıyoruz ALLAH tüm hamile olan annelerin sıkıntılarını gidersin kazasız belasız sağlıkla kucagimiza alırız veee artık eş sıkıntısı biter korku biter ALLAH 'ın izniyle
Elhamdülillah
Sende boşver erkek milletini memnun etmek çok zor valla on parmağına mum yaksan yine dönüp eee hani ne yaptın derler o derece yani
Valla eğer memnuniyetsiz değilsen olmadıgın halde sana bunları diyor ise ozaman olacaksın erkekler kadınlara kendini eksik hissettirdiğin de bazen bunu bizimde yapmamız gerekiyor yoksa kendilerini şatonun prensi zannediyorlar (şatoda prens oluyormuydu kız )
Neyse sen hamiş Bi annesin keyfini bozmayacaksın fazla fedakarlıkta yapma küs olmak çare getirmez aynı evin içinde zor olur ama tavrını belli etmelisin sana kederi yakıştıramadım mesela bana hüzün çok yakışır karı koca arasında olur öle senin hormonlar mutluluktan tavan yaparken onunkiler yere çakılıyor idare et karısı
Çok gerginlik olmasın canım bakara aç dinle gerçekten iyi geliyor ☺️❤️ mutsuz olacak bişey yok hadi bakim :/
1,503,386 soru
24,545,165 cevap
360,714 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın