0 oy
378 göst.
Aile kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar 1 yıllık evliyim. Severek evlendik. İlk sevgilimdi 10 yıl sonunda evlendik. Ama çok mutsuzum çok yalnız hissediyorum. Sürekli ağlamak istiyorum. Çok agresifleştim. Hiç bir şeyi canım istemiyor. Artık böyle kendimi dövmek öldürmek istiyorum. Kötüyüm anlatamıyorum kimseye. 

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ya bu yalnızlık hissini size şeytan veriyor yalnız değiliz ki kalbimizin en ince sızılarını Allah biliyor o güçlü dua etsek cevap verir insanlar gibi değil ki insanları boş verin Allah bize yeter insanlar aciz iki muhabbet edersin takma der geçerler ne kadar anlaya bilirler ki seni.

Ben eşime diyorum bazen beni hiç anlamıyorsun diye veya  ben onu anlamam birbirimize deriz sen beni anlamasan da olur Allah beni anlıyor...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinle sorunların mı var
0 oy
(14,081 puan) tarafından
Anlat canım belki rahatlarsın 
(9 puan) tarafından
Düğünü falan biz kendimiz yaptık. Ailesi destek olmadı benim annemler kredi çekti yardımcı oldu. Ailesiyle yaşıyoruz. 2 ay önce yatak odası alabildik taksitle. Yıllardır çalışıyorum her şekilde yardımcı oluyorum ama sevmiyor sanki. Ne sarılmak var ne bişey var. Sürekli ben hata yapıyomuşum sürekli yanlış olan benmişim gibi davranıyor. Çok yoruldum. Sevgimi hissedemiyorum artık. Kendimi fazlalık gibi hissediyorum.
(14,081 puan) tarafından
Yok canım neden öyle hissediyorsun birlik oturunca genelde öyle davranan eşler var onunla konuş sevgisini görmediğini anlat
(9 puan) tarafından
Anlattım canım herşeyi anlattım. Ama konuşmuyor hiç. Oturup beni Bi kere dinlemez. Pandemi döneminde Bi kadınla görüştü kendinden 5 yaş büyük eşinden ayrı biriyle. Güya müşteriydi. Ona ruh hastası bile demiş benim için.. Sineye çektim ama kaldıramıyorum artık.
(14,081 puan) tarafından
Ha bak demekki senin kocanın aklı başka yerde aldatmıyorsa sorun yok ama daha dikat et ALLAH yardım etsin
(9 puan) tarafından
Sağol canım benim hakkını helal et
0 oy
(971 puan) tarafından
Malesef ki o kadar birliktelikten sonra evlilikten tat.alamiyor insan hele ki ailesiyle birlikte oturuyorsn
0 oy
tarafından
Ailesiyle yasadin icin oyle sen ayril ev ustune ev olmaz
0 oy
(8 puan) tarafından
10 yıl yada evlilik öncesi uzun birlikteliklerde böyle oluyor sanarım zaten 10 yıl boyunca gezdiniz sarıldınız falandır sıkılmış olabilr. Bide ailesiyle yaşayınca daha zor bir hal almış olabilir. Sen mücadeleni bırakma tabi boşanmak falan istemiyorsan.
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Kuzum uzun sevgili birliktelik döneminde bas basa hayat çok güzel ama sonra aileler.giriyor eski tat olmuyor ki sen bide ailesiyle beraber oturuyormussun bu cok.daha kotu tasinma imkanın varsa kendi evinizi düzeninizi kurmaya çalışın emin ol daha farkli olur

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 846 göst.
2 Aralık 2019 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 815 göst.
14 Ağustos 2021 Aile kategorisinde SMelek (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 275 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde SMelek (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 852 göst.

377,075 soru

11,284,435 cevap

34,686 kullanıcı

...