Eşiniz evden sizi kırıp üzüp çıktıysa başına bir müsibet gelir sizi üzdüğü için
Mesela benimki kalbimi kırmıştı birgün sabah köpek kovalamış apartmana zor girmiş oda Sivas kangalı
Ölecektim diyor
Benimde boyle seyler gelio basima ve cok mutlu oluyorum mesela bn cikiyorum.dio tamm diorm tripli tripli hemn geri gelio ya arkadaslari olmuo ya basi agrio ohhh diorm icimden yalan degil ama en degisigi esim askerde hapishanede gorevliydi bi mahkumun basinda nobet tutuodu ve surekli bi hemsirede yanlarinda oluodu bn bunu duyunca cok kiskanmistim cok sinir olmustum Allahim insallah bisey olsunda bu duzen boyle gitmesn dedim esime Yillarca yogun bakimda yatan adam 1 gun sonra ölmustu asla oyle bsy olsn istemedm ama valla olmustu esimde sasirmisti sen nasil insansin dedi
aaaa aaa kız ne yapayım sivasa mi taşınayım
benimki de kafasını sivri yere vurmuş şişmişti dün gösterdi ama yinede akıllanmıyor aynı tas aynı hamam
Geçen günde biz az takistik dün işten gelmiş diyo mahkumun biri daldı bana baksana boğazıma dedi :)) gölgesinden anladım saldıracak diye hemen hamle yaptım aşkım diyo
Bende iyi yapmışsın aklin geldi mi başına dedim
Benimkide su dolu çukura düştü bi guldum. Beni çok kırmıştı ohhh
Ahahahaa aynısı oldu pantolonunu yırtmış köpekler
Haha benim esimde tartistigimiz zmanlar evde sinirli cikior ve haliyle sinirli sinirli calisior o gun mutlaka basina birsey gelior ama haksiz yere ona kizdigim zman aninda bana birsey oluor karsilikli bizimkisi
Gitme dediğim bhir yere gitti ailesiyle çok sinir oldum neyse gece geldi hiç konusmadim gerçekten kırılmıştım sabaha karşı bı baktim öğürme geliyor sabaha kadar kusmus sabah diyo büyü mü yaptın bu daha bişey değil dedim ayağını denk al
Ayyy evet gerçekten öyle he. Bi ara eşimle kavga ettik çok pis sabaha kadar ağladım sabah işe giderken kaza yapmıştı allahım bidaha göstermesin. O günden sonra da kavgamız olmadı zaten korkuyor benle kavga etmeye
Yaa varya dışarıda değil de binmki aanindaa işleyenlerden
Bana şaka amaclı bilr vurduğunda eli de ağırdır canımı yaktın derim aradan saniyeler geçer ya elini kolunu bi yere vurur ya düşer bisey olur yanii
Artık alıştık böyle olmasına bende diyorum gördünmü kadına el kalkmaz bikeresinde şaka amaclı bana vurmaya geliyordu ayağından hali bi kaydı 185 yere uzandı çok güldüm anlatamam bu arada gerçekten 185 boyu düşmesi de haliyle cok ses getirdi hahaha
1,492,165 soru
24,381,766 cevap
348,774 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın