Ben ilk zamanlar sizin gibi paylaşımcı olmayı çok istedim.. ama adam odun gibi. Eve geldiğinde nasılsın, iyi misin günün nasil geçti ? Diye sorardım. Bana sanane sana hesap mı verecem ? Derdi. Bende yemin ettim artık birsey sormuyorum. Ve asla ailemden birsey anlatmıyorum. Ailesi ile 4 seneye yakındır görüşmüyorum. Zaten sebebide kocam. Mesela geçen eltimin çocuğu olmuş. Kızıma söyledi. Bana duyuryor. Zahmet etti. Hiç soyelemse daha iyiydi. Benimde babamın kaburglari.kirildi söylemedim. Söylemiyorum i çok kırgınım ben ona. İşine gelince iş yerindeki arkadaşları ile çok güzel muhattap oluyor. Adam hoşlanmadığı kişi ile iletişim kurmuyor. Ben niye kurayım ? Ben kendim çalışıyorum. Zaten çok konuşuyorum. Hiç ihtiyaç duymuyorum artık. Kendimde iyice içime kapandım. Çoğu insandan uzaklaştım. Derdini anlattığın kişi, gün gelince çok kötü bir şekilde bunu kullanarak senin yüzüne vuruyor. Böyle platformlarda dertlesiyorumm. Bana çok iyi geliyor. He bizim ilişkimiz normal mi ? Tabi ki değil! Ama yapacak birsey yok. Zorla kimseyi düzeltemiyor insan. Ben artık elmanın çürük kısmını kesip, geri kalan iyi kısmı ile ilgileniyorum. Sana tavsiyem çokta zorlama !