0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından
Bu dönem başvuruları kaçırdım diger dönem basvuru yapacam ilkkez. 

Türk dili ve edebiyatı okudum, formasyonum var

Kizlar 22 sylik kizim var sizce basarabilir miyim. Kpss den kendi bolumumden umudum yok cocuk gelişimi okumak ve ordan okul öğrencisi öğretmen ligi hayalim vsr mumkun mü?

Dersler online mi. Oluyor yokda sadece gidip sinavlarina mi giriliyor. Birde ikamet ettgiim yerde sinavlarina girebiliyor muyum. 

1 cevap

0 oy
(2,145 puan) tarafından
Online ders yok uzaktan eğitim var. Yani ders videosu ve notlar yükleniyor. Onun dışında cs kitap diye bir yayınevi bölüm kitabını yayınlıyor sen sitesinden sipariş veriyorsun. Sınavlar için de yayınlanan tarihler arasında sınav yeri seçiyorsun seçtiğin yerdeki bir okulda oluyorsun sınav. Okul öncesi öğretmenliği için de aynı aşamalar var atanmak için. Gy,gk,eğitim,öabt. Tek şanş atama biraz daha fazla.
(1,518 puan) tarafından
Ilcelerde sınav oluyormu canim sadece iller mi kabul oluyor yoksa kpss gibi
(1,518 puan) tarafından
Birde canim kayit yenileme icin 15mart yani bugun gece 12 yw kadar uzatildi deniliyor bne yapamadim yanlis bilgi mi acaba bi baka bilir misin
(2,145 puan) tarafından
Yok illerde sadece canım. Belli okullarda burda üniversitede yapıldı. Bana mesaj geldi demin bugün son gün. Paranı yatır hemen
(1,518 puan) tarafından
Sen hangi bölüm okuyorsun canim. Coxum gelişimi mantiklimi sence
(1,518 puan) tarafından
Ay Seker portakal i nickini yeni fark ettim zezeee  kitap cok etkilemisti beni
(2,145 puan) tarafından
Ben de Türk dili ve Edebiyatı okudum. Çocuk gelişime başladım fakat sonradan mantıksız geldi. 4 yıl çokk uzun ayrıca yine kpss engeli var.
(2,145 puan) tarafından
En sevdiğim kitaplardan biri :)
(1,518 puan) tarafından
Ama edebiyat kpss den daha kolay ben 4 yil okudum ama alanim cooom kotu hekede eski Türk edebiyatı yani yapamam. Cok zor geçmistim o derslerude birde okul öncesi öğretmen ligi alim cok fazla. Kpss de calissam 4 yili hatta daha fazla zamannimj alacak
(1,518 puan) tarafından
Nerelisin canim nerde okudun hangi yil mezun oldun
(2,145 puan) tarafından
2016 Balıkesir mezunuyum ben. Benim gözümde çok büyüdü o yüzden bıraktım. Hem kendi bölümümü daha çok seviyorum. Sen nereden mezunsun?
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 53 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 173 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
16 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,725 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,720 cevap

46,262 kullanıcı