0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından

Annemle evlerimiz 10 dk yürüme mesafesinde genelde haftada 2. 3 kez giderim kızımla  annemi ne zaman arasam ya çok işi var yada bana geldimi düzgün oturmaz 

Bugün öğleden sonra geldi sağa bakıyor sola bakıyor yatak odasına dolapların içine mutfağa tamam bir kez bakar ama her geldiğinde böyle yok millet şöyle temiz millet böyle temiz bir yerde toz olmasın bir kıl bile düşmesin her gün temizliğimi yapıyorum haftada yada on günde de dip köşe yapıyorum her zaman milletle kıyaslama yapıyor bende dedim ki gel otur kahve yaptım kurcalama artık kahveyi icti ama.ne suratla sonra da gitti yine suçlu ben oldum beni milletle kiyaslaması zoruma gidiyor her konuda bekarken de öyleydi napcam bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
(13,773 puan) tarafından
Huyunu değiştiremezsin kıyaslama veya o kadar kurcalaması hoş değil tabiki ama kiminin hastalık oluyor anneme gidince bende söylenmeden edemiyorum mesela kurcalamaktan ziyade bana kalabalık geliyor rahatsız oluyorum 
(220 puan) tarafından
fırsat buldukça kıyaslar onun kızı şöyle bu böyle diye bende nefret ederim sanki herkes aynı olmak zorunda
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bileziği buldun mu kız 
(220 puan) tarafından
Yok kız aramadığım yer kalmadı ya
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Klasik anne modeli. Benim annem de beni hiç beğenmez. Hamileyim bebek için heveslenip bişey söylesem veya çocuğu birine göstersem kızar. Kendi gösterir ben yapınca problem. Yaptığım yemeği bile beğenmez
(8,395 puan) tarafından
Seninki daha betermis
(1,410 puan) tarafından
Evet  onlar geleceği zaman şaşırıyorum ne yapsam diye
0 oy
(8,395 puan) tarafından
Bu benim annem malesef
0 oy
(10,130 puan) tarafından
Yemin ederim sanki annemi anlatmışsın evime geliyo mutfağa yatak odasına killere gör bakar söylenir söylenir burası niye dağınık bunu niye buraya koydun bu odaların kapıları niye açık geçen bana geldi kahvaltı yiyorduk bende dedim o gidene kdr bulaşıkları yikamiyim birde bulasikta sadece çay bardağı tepsi 2 küçük kahvaltı tabağı kahvaltıliklarim küçük saklama kaplarında her gün yikamiyorum yani onlar kalınca tepsi boş kaliyo eve gitmiş kardeslerime demiş evi hep dağınık tezgahı bulaşık doluydu ses atı bana sen boş insansın çamaşır sepetin dolu yıkanmamış kiyafet cvp bile vermedim yemin ederim ağladım kolay kolay aglamam herkes evime temiz diyo kaynanam hep beni över temizsin hizlisin diye ama annem insanı sinir hastası ediyor temizlik hastası kendisi..neyse erkek kardeşime anlatmis evimi erkek kardeşim 25 yaşında delirmiş benim yerime ağzına geleni saymış sana ne onun evinden neresi pis ztn pskolojimizi temizlik düzen diye bozdun demiş 
(8,395 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun da ben olsam böyle biriyle görüşmezdim annede olsa
(10,130 puan) tarafından
Ne yapayım cnm hakkını helal etmezse ceneti göremem birde annem aşırı bizi düşünüyor üstümuze düşüyor mangal yapsa ekmeğe koyup bana yoluyo sürekli evimin ihtiyacını alır tek kusuru temizlik takintisi
(220 puan) tarafından
Benim annem birşey almaz daha da annedir diye ben mutlu ederim evliyim bende bir anneyim ama kızıma bu denli yapmam hayat kısa güzel yasamak saglikli olmak önemli tabiki temizlik de önemli senin gibi kim gelse bana der ki maşallah evin pırıl pırıl bide eski ev içini biz tamir ettik benim kuzenlerim hepsi halı koltuk örtüsü kullanıyor bende o olmadığı halde temiz
(10,130 puan) tarafından
İşte cnm yapacak birşey yok annrlrimizinde takıntılari temizlik ne kdr temiz olsakta begenmiyolar benimde kızım var ilerde böyle annem gibi anne olmak istemem karışmam kirmam
0 oy
(152 puan) tarafından
Canım annemle aynı yerde oturmuyoruz ama 1 saate yanıma gelebilir dolmuş ile 3 yıllık evliyim toplasan 10 kere gelmiştir evime genelde ben gidiyorum 2 haftada 1 falan çok sık gitmem bir gün teyzelerim ile beraber davet ettim geldiler hepsi annem kıyafet dolabımı açtı açınca sinirlendim napiyorsun ayıp diye birseu var diye anı tepki verdim aslında bu şekilde tepki vermemem gerekiyordu annem kıpkırmızı oldu utandı Bende hani dağınık laf ederler faln amacıyla dediydim neyse sadece sende yok yani benim annemde gelince her yeri jaristiriyor kendine göre ayarlıyor falan esime gösteriyor mesela çaydanlığın altını fazla yakmisim esime öğrenecek daha diyip altını kismisti artık eskisi gibi aramıyorum onu oda beni aramıyor herkes soruyor annen geliyormu falan diye yüzüm hep bi asik Bende annemden çok şikayetçiyim hamileyim 33 haftalık doğuma gelecek mi edecek mi napcam bilmiyorum herseyi bosverdim ya eşim de soruyor annen gelcek mi ayıp yaptığı falan diyorlar hep laf veriyorlar ağızlarına koca tarafimin 
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Amann varya hastalik bu ya gercekten. Ben bu kadarina yetisiyorum diyip ver eline toz bezini. Insan kendi evinde rahat edemeyecekse.. 
0 oy
(50 puan) tarafından
Ayıp etmiş...

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 297 göst.
+4 oy
30 cevap 1,815 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 239 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu