0 oy
1,036 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
O görmeden yaparmisiniz kızlar ben bekarken kendisine söyledim makyaj yapmayı severim öyle abartilida değil tabi hafif maskara hafif ruj başta birşey demiyordu ama şimdi çok kızıyor herşeyime karışıyor kendi bacısı yapar eder hiç birşey demez ben hafiften fondeten tek sürsem git yüzünü yıka öyle diyor çok abartıyor bende dışarıya çıkacağım için fondeten ve maskara kullanıyorum o görmeden 

54 Cevaplar

0 oy
(9,664 puan) tarafından
Kova burcu olan ben kısıtlanmaktan hoşlanmam.

Öyle aşırı şeyler de yapmam kendi de bilir zaten karışmaz sagolsun....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizde sıkıntı yok o konuda hiç birşeyime karışmaz bir geçen omuz dekolteli tişört aldım çok iddialı dedi başka birşey demedi. 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Gezmeye giderken yaparım genelde hiç niye yaptın dediğini duymadım daha eşimin karışmaz çok şükür bende aşırı abartmam zaten 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Eşim makyajım karışmaz zaten bir fondöten bir ruj öyle abartı bir makyaj yapmam izin vermiyorsa gizli yapmak mantıklı değil görür duyar yanlış anlar hani kime susleniyosun olur gönlünü yapmaya bak
0 oy
(7,150 puan) tarafından
Allahtan karışmaz. Yoksa bu sivilceli suratımla nasıl çıkarım insan içine
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Eşim hiç karismaz yapmamı ister aslında ama ben yapamıyorum abdeste engel olduğu için hastayken sadece yapabiliyorum
0 oy
(2,816 puan) tarafından
Genelde makyajı sevmez ama hafif yaptığım zamanda neden yaptın demez. Ama ağır makyajı özel günler dışında hiç sevmiyor
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Tamam paşam sürmem der geçerim huzurumdan kıymetli değil. Evde sür 
0 oy
tarafından
Ben makyaj sevmiyorum hiç bir malzememde yok haa sevseydimde eşim izin vermezdi o izin vermedi diyede yapmazdım o kadar cesaretli biri değilim 
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Ben de sevmem eşim de istemez. Kullanmıyorum. Eşten gizli hiç yapılmaz zaten. 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
O kadarda değil ya . Esim de olsa karisacagi şey var karismayacahi şey var. Beni beğenilen makyajlı beğenmiş. Sonradan benim makyajına karışamaz yaaa. Kusura bakmasın valla. 
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben normalde bir fondöten bide maskara yaparım düğünde de ruj eklerim bunlara eşim ruja çok kızar git sil bidahada yapma  der okadar ruja sadece kızıyor 
0 oy
tarafından
Görmeden değil gayette kullanacagim diyerek sürerim yani ben de knedimi makyajlı iyi hissediyorum evlenmeden öncede öyleydim o yüzden dinlemem sürerim ama saklı gizlide değil ben böyleyim başta böyle kabul ettin derim 
0 oy
(85 puan) tarafından
Bekarken cok aşiri makyaj yapardim bunu bile bile evlendi benimle evlendikten sonra makyaji yapmani istemiyorum dedi  makyaj malzemelerimi defalarca kez cope atti o attikca ben yenisini aldim artik almiyorum bakimda yapmiyorum istemiyor diye 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 842 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 691 göst.
3 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 10,081 göst.