0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yardimci olur musunuz bana kızlar 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,849 puan) tarafından

Bnm kardeşim doğum yaptı sezeryan biz ona iki tane gecelik 

Hasta bezi 

Hasta yatak örtüsü 

Terlik

Kapalıysan başörtü 

Etek falan heralde 

İç çamaşır 

Vs.vs

tarafından
Yatak örtüsünü nerden bulabilirim hem hastane vermiyor mu onu
(2,849 puan) tarafından
Annemler nerden aldı bilmiom ki Alez gbi bişey galiba o marketlerde var diolar ben bilemediğim için annem sen bırak ben alırım dedi bana
(2,849 puan) tarafından
Hastane verir mi vermez mi bilmiom kardeşim abla istiyolarmis dedi
tarafından
Canim bebkler icin aldigimiz bebek bakim ortuleei de olur al paketini bebegin icin icinden bi iki tanesini de hastaneye koy
(2,849 puan) tarafından
Hadi ya olw olur mu
tarafından
Ben oyle yaptim hastane istemiyo falan zaten sezeryan asiri kanama da olmuyo ondan yataga sermistim batmadi bile :)
tarafından
Amac bi tarafi naylon ya yatak batmasin iste farj etmez yani
(2,849 puan) tarafından
Oluyorsa olw yaparım bende daha iyi
-Reklam-
+1 oy
(3,148 puan) tarafından

Yelek çorap pratik iç çamaşır hasta bezi pijama takımı 2 adet hastaneden çıkış icin rahat kıyafet kaymayan terlik kişisel bakım urunleri(tarak, toka, makyaj mlz. , ıslak mendil vs.) Bide yaz olmasına rağmen ben çok üşümüştüm ince bir örtü pike gibi bisey iyi olur

tarafından
Yok kuzum valizlik ne var iki parca kiyafet icin :) ben sirt cantasina koymustum hastanenin pikeleri oluyo zaten bence gerek olursa getirtirsin evden goturme bosa
(3,148 puan) tarafından
Valla ben özelde yaptım pikeden az kalın bisey verdiler yinede dondum yaz ayında ceket filanda yoktu tabi bi tane daha istemiştik anca titremem azalmıştı bence al bulunsun üşürsün ben kendiminkinleri sirt çantasına koymuştum bebeginlileri de bebek çantasına koydum zaten o çanta açılmadı bile bebek kuvoze girince bir sirt çantasıyla halloldu
tarafından
Yani pikede tikistirilir  cantaya ama bence yazda olsa hirka sart ben cok asiri terlemistim wc ye flan cikinca usutmeym diye hep giydim hirkami
(3,148 puan) tarafından
Ben hiç terlemedim valla hep titriyordum ilk bikac saat üşüdüm sonradan normale dondum ama lazım tabi yelek hırka filan
tarafından
Aynen ya sicaklar ya usur zaten temkinli olmakta fayda var
+1 oy
tarafından

Bi boydan gecelik

Bi alt ust pijama

Emzirme sutyeni/atleti

Iki alt camasir 

Iki atlet

Hirka/yelek

Corap/patik

Hasta bezi/lohusa pedi

Dis macunu fircasi

Kesinlikle tarak toka sac bas dagiliyo

Terliyosun deodorant kucuk makyaj cantasi da olabilir

Hastaneden cikarken giyecegin bol kiyafetler ayakkabi (ben hastaneye yatmaya giderken giydiklerimi ameliyattan once cikarip cantaya koydum iki gun snra eve cikarkende onlari giydim extra yuk etmedim kndime ayakkabilarla beraber )

tarafından
Bende öyle yapayım o zaman canım çok saol
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
(9,655 puan) tarafından

2 takım pijama sabahlık ped iç çamaşırı atlet terlik hatırladığım kadarıyla ben bunları almıştım yanına birde hasta bezi almıştım ama okadar kanamam olmadı benim için olmazsa olmaz degildi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 206 göst.
23 Eylül 2021 Aile kategorisinde Afrasiyap (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 671 göst.
0 oy
6 cevap 650 göst.
30 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Adasun (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,200 göst.
25 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu