Arkadaşlar merhaba
Eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz biz babasıyla birlikte al sat işi yapıyorlar bir yandan da küçük isletme olarak eşimin üstüne bir dükkan var. Çok fazla kar etmese de damlıyor en azından diyoruz ordan da eşim bir yandan dükkanı işletiyor bir yandan babasına yardımcı oluyor .
Benim sorum şu ;
Görümcem evlendigimizden beri (biz evlendikten 6 ay sonra evlendi kendisi )
Benim babam size bakmak zorunda mı senin çocuğunun giderlerini doktor masraflarını doğum paranı benim babam karşılamak zorunda mı diye defalarca kez cümleler kurdu çok zoruma gidiyor bu dedikleri geçen hafta da en son yine aynı cümleleri kurup "babama diyeceğim böyle devam ederse bana da baksın bana da bakmak zorunda " tarzında cümleler sarf etti. Görümcemin evlendiği adamı aile istemedi görümcem istemedikleri halde evlendi ve adam evlendiklerinden beri kendini sevdirmek yerine daha çok nefret ettirecek davranışlarda bulunuyor . Ben görümcemin bana söylediği lafları kimseye soyleyemiyorum ortalık karışacak çünkü kayınvalidemler yada eşim duyarsa. Sizce ne yapmalıyım çok zoruma gidiyor konuştuğu cümleler belki diyorum kendince haklı olabilir fakat ben evlenirken (kaçarak evlendik eşim Urfalı ben izmirliyim ve düğünlerde gelinlere takılan altinlardan hep övgüyle bahsederler ) benim koluma bir bilezik takılmadı sadece yuzuklerimix alındı kayinvalidemde bir kolye zinciri varmış onun için sadece uç beğendim takıldı görümcem de kendi kullandığı çeyrekli bileklikler oluyor ya ondan taktı ve bizim aile arasında nikahimiz olduktan sonra gorumceme babası yüzük aldı üstüne görümcem evlendi ona Trabzon kelepçe yapıldı evi düzüldü100.000 harcama yapıldı üstüne kocasıyla araba aldılar o Trabzon kelepçeyi kayınpederim satmasinlar diye parasını vermiş demiş ben alıyorum sonra kızının doğum gününde tekrar kızına hediye etmiş bunları hep yeni öğrendim ben beni de ilgilendirmez ama kendisine de yapılırken bu tür şeyler ve bana yapılmazken neden böyle laf yiyorum? Ben evlendikten sonra üç beş kenara bişey koyup 4.5 gram altın yapıyordu kuyumcuya gittim kayınpederim bilezik begen kendine dedi yatırımlık 8 gram bilezik aldım üstüne 4 gram kayınpederim koymuştu o bile gözüne geldi görümcemin sonra zaten satıldı gitti çok uzun yazdım kusura bakmayın bana akıl verin :(