0 oy
1,211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kayinvalidemcimle sizi cekistiryorduk :D buraya girdiğimi biliyor  kaynanizin en sevmediğiniz huyu ne yazın da kendisi okusun  merak ediyormuş  kendileri :D 

38 Cevaplar

0 oy
(1,438 puan) tarafından
Hemen kavga ya çıkar bağırır çağırır kendi bildiği hep doğru dur sözünün dinlenmesini ister herseye karışır ailemi kıskanır önceliği kendinde ister oğlunu da kıskanır 
tarafından
Allah sabır versin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
-Hala eşim için beğendiği kızı bana anlatması ( Kayınvalidemin kız kardeşinin kızı)

Bu bir tane sebep bile yetiyor. Daha yazardım da kendim hatırlar gene sinirlenirim
tarafından
Ya ama çok itici artık gelini olmuşsun amaç ne yani
tarafından
Daha neler varda işte. Allah yolunu bahtını açık etsin demeyi öğrenmeye başladım kayınvalideme
tarafından
En iyisi sükunet canım vallahi en doğrusunu yapıyorsun sen
tarafından
Rabbim karşımıza iyi ve merhametli insanlar çıkarsın inşaAllah
0 oy
tarafından
Ben kaynanama burayı anlatsam aboo gız o necide nahal konusuyonuz gadanı aldığım işin içinden cikamazdim
tarafından
Kız o nasıl bir konuşma :D çok güldüm ya sabah sabah
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Her yaptığı iyiliği söyleyip reklam etmesi .
tarafından
İyiliğin gösterisi olmaz oysa ki
0 oy
tarafından
Benimki aşırı iki yüzlü ve yüzsüz+yalancı+iftiracı++++ artılar böyle devam eder amma amma lanet gelsin ki ne atabiliyorsun ne satabiliyorsun NOT (O LANET OLSUNU KAYNANAYA DEMEDİM)
tarafından
Allah yardımcın olsun sen baya dolusun
0 oy
tarafından
Fazla umursamaz . Ben boyle çocuğunu, torununu umursamayan anne baba hic görmedim. 2 aydir hastayız. Kızımla bronşit üstüne domuz gribi bir de onun üstüne normal grip olduk 2 aydır kıçımız doğrulmadı insan bir tabak çorba getirmez mi? Kendi 2 gündür hasta yemek gönderiyorum hee bu arada aynı apartmanda oturuyoruz. Kârı koca birbirlerini yiyecekler yanımızda utanmasalar. 
tarafından
Aslında en çok hastalıkta belli oluyor iyi mi Kotu mu ben hasta oldum oğlundan fazla baktı Allah razı olsun
0 oy
(7,222 puan) tarafından
Aleykum selam ☺️

Benim kaynana geceden düşünür düşünür düşünür kendi kendini dolduruşa getirir sabah kalkar arar durduk yere söver hakaret eder aklinda kurduklarını anlatır üstüne de eşime söver kapatır

Söverken sen konuşamazsın çünkü çok bağırır sadece dinlersin:)

Yanyana da değiliz anlamış değilim 

Annemlerin evine yakın oturur yetmez mahallede annemleri tanıyan herkesin yolunu keser bizi kötüler durur 
tarafından
Seninkiné de çok güldüm geceden düşünür demené :D
0 oy
tarafından
Herseye maydanoz olup beni çıldırtmasi sanırım en yeterlisi 2 normal 2 sezeryan doğurup jinekolog kesilmesi hersey benim istediğim gibi olcak demesi sürekli herkesi fisteklemesi sonra yalandan timsah gözyaşı dökmesi en aklıma gelen bunlar daha gelirse muhtemelen şuan kalkıp paralayacam kendisini bugün sinir krizleri gecirttigi için:))))
tarafından
Ayy seni hiç dusunemiyorm yani senin kadar mantıklı birinin böyle cehalet işlerine hiç sabrın gelmiyordur :)
tarafından
Sinirden az kaldı erken doğuracaktım dün gerçekten delirmemek elde değil cehaleti geçtim insanlık namına bisey kalmamış
0 oy
(2,869 puan) tarafından
Ben kayınvalidemi severim sayarım oda beni sever sayar 4.5 yıldır evliyim aramızda çok şükür birşey olmadı bitek geçen dediği beni çok üzdü sinirlerimi bozdu ağlamamak için kendimi zor tuttum... Oturduğum evden çıkmak istiyorum evim Güzel büyük merkezin en güzel yerinde kira bu arada evi değilde oturdugum semti sevmiyorum sadece ben büyüdüğüm yere gitmek istiyorum her neyse görümcem yeni evlendi Haziran'da smdi hamile evi kendisinin komşusu var yani gidip geliyorlar bazen benim hiç yok yani varda yok arası birşey kötü hamilelik de geçirdik kızımdan önce eşi annesigile gelsin diye koymamış diyo canima komşusu yok kimsesi yok rahatsız burda olsaydı yemek yapar verirdim. Benim sarteller atti tabii hemen dedim ben burdan çıkmak istiyorum. Sevmiyorum burayı dedim... Eşime sonra geldim evde daldım o da ayrı bi konu☺️☺️☺️☺️
tarafından
O da kötü niyetle dememiş canım ya
(2,869 puan) tarafından
Yok zaten içinde kötü niyet yokta ne bilim zoruma gtti benim
tarafından
Olur öyle küçük şeyler sorun etme hiç
0 oy
(53,073 puan) tarafından
ellerinden opuyoruz ☺️ rakiplerinden taktik almasin☺️ 

benimkide iyidir gerci☺️
tarafından
Aa Yok benimki de melek gibi Allah biliyor taktik olmaz ama ders verebilir :)
0 oy
(301 puan) tarafından
Aleyküm selam canım sende selam söyle.

Benim kayinvalidemde sevmediğim çok ama çok cahil olması. Ben hayatımda kayinvalidem ve annesi kadar zır cahil olanını hiç görmedim. 

Ne kadar doğru olanı söylersen söyle kendi yanlış bilgilerinden şaşmazlar. Kendi oğlu birşey söylediğinde hiii oglum diyosa dogru diyordur der. Ama ben yanlış bildiği birşeyin dogrusunu söyleyeyim hemen zoruna gider sen çok biliyorsun der.  

Bilgiye ve öğrenmeye kapalı sadece mahalle dedikodusu ve kulaktan dolma yalan yanlış bilgilerle hayatını geçirmiş. 

Yaşıda genç 52 yaşında ,yaşlı değil okuma yazması da var ama hayatını okuyarak bilgi edinmeye çalışarak değil komsu komsu akraba akraba gezerek geçirmiş. 

Birde bir lafı elli bin kere anlatırım bir kere bile anlamaz. 
tarafından
Canim cahillik den ziyade sabit fikirli insanlar gerçekten asla anlamaz
0 oy
(2,427 puan) tarafından
Benim ki durmadan laf sokar, en son kilomla ilgili komşuları işe dalga geçmiş. Bunuda suratıma söyledi bende engelledim kendisini. Eşimde aramış bağırmış benim namusumu orda burda nasıl konuşursun deyip suratına kapatmış telefonu. Sonra eşimi arıyor özür dilemek için. Babada para göndermiş, istediğin bir şeyi al diye (700 tl ) birde çikolata vs. Yaptırmış bende affettim özürde diledi. İnşallah bir daha yapmaz.. 
tarafından
Ama çok ayıp ya neyse yine özür dilemis ama bende olsam çok kirilirdim
0 oy
(20,802 puan) tarafından
Bir öyle bi böyle olması yanar döner birisi hiç sevmiyom kendisinide huyunud
tarafından
Allah yardımcin olsun canım ikizler burcu mu acaba
(20,802 puan) tarafından
Kaçızlar burcu bilmem valla :D
tarafından
Ahahah :D  o kadar değişken ha
(20,802 puan) tarafından
:D sorma ya
tarafından
Neyse belki şansın döner :)
0 oy
(8,262 puan) tarafından
Sevdiğim bir huyu yok ki.
tarafından
Üzdü :(
0 oy
tarafından
Ellerinden ôperim kayınvalidenin canım :) Benim kayınvalidem söz verip asla tutmaz bir de o sözü vermemiş gibi davranır o huyunu hiç sevmem. Durumun yoksa şu sözü verdim ama yapamıyorum der insan. Ama o öyle değil hayır ben öyle bişey söylemedim der bir de sürekli kafasında kurar aşırı takıntılı. Bu evin emir komutası benim der 
tarafından
Otoriter sanırım :)
tarafından
Evet ama bana sökmüyo işte o otorite :))
0 oy
tarafından
Benim için kaynana sorar mısın neden torun ayırt edilir yani kız doğan bir bebek için üstelik 6 sene sonunda mucizevi şekilde dünyaya gelmi s bebej için keşke erkek olsaydı diyen kaynanaya napalim 
tarafından
Alan ıslah etsin diyor
0 oy
(132 puan) tarafından
Çok bilmiş. Internetten gördüğü şeyleri sanki kendi bulmuş gibi anlatıyor. Hep bir akıl verme peşinde şunu söyle yapın böyle yapın. 
tarafından
Herseye evet diyip kendi bildiğini yap bence sende
0 oy
(10,691 puan) tarafından
Bir bardak su verse 7 düvene yayar :D bir kez ben hamileydim eşim elini kesti sargiliydi büyük oğlanı bir hafta yikamayadik ona dedik o yıkadı arayip anlatmadigi bir cumhurbaşkanj kaldı :D 
tarafından
Allah düşürmesin o zaman ona tovbe  yarabbi  :D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,272 göst.
0 oy
8 cevap 389 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sadevatandas (2,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,303 puan) tarafından soruldu
0 oy
73 cevap 1,691 göst.

Kategoriler

1,443,481 soru

23,720,273 cevap

312,838 kullanıcı

...