Eski eşim aradı bu gün.kizi da oglani da al markete gidelim ramazan geliyor çocuklara alışveriş yapalım istedikleri ne varsa birde evinin ne ihtiyacı varsa alayım liste yap dedi.ha bak gene de vebalini almam.bir çok boşanmış eşin yapmadığını yapıyor.ne zaman çocuklara gelse eli kolu dolu gelir.surekli der evine ne lazımsa soyle sen çocuklara bakıyorsun der asla günahını almam.kardesimde bendeydi.soyledim .iyi bak ne güzel o da yardım eder hemde görmüş olurum dedi.biz bizim aramizdaki meslelerden boşandık şükür kimse karşıdakinin ailesi ile kötü olmadı.neyse dediği gibi yaptık.bende günahtır ya eve birşey almıyorum.cunku annemde kartını göndermiş ramazanlik alışveriş yapın ablana ne varsa alın demiş annem.sadece çocuklar istediklerini alıyor .neyse aha bu bir sinirlendi.bana diyor ki bu kadar mı alacaklarin o kadar geldik diyor.dedim ki annem de kartını yollamış ondan alayım ben.bir tutturdu hayır benden alacaksın da o kadar dedim de içimden geçti de gene inatsin diye söyleniyor.sen misin bunu diyen ha öyle mi dedim.neye ihtiyaç varsa attım sepete.odedi 2400 u rahatladı.sonra da ne gerek vardı dedim.kardesim de diyor ki alacak tabi ki sen onun çocuklarına yapıp yediriyorsun.yaprigim doğru mu yoksa hata mı bilemedim.