0 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Kızlar sezeryan oldum haftaya kırkımız çıkıyor kontrole gitmem şart mı? Ne gibi kontrol oluyor?

Bir diğer sorum da bebeğim emmiyor oruç tutabilir miyim?

5 Cevaplar

0 oy
(1,519 puan) tarafından
ben gitmedim 40dan sonra bı sorun yoksa gitmene gerek yok daha yeni doğmuş bebeğin tutmazsin sütun zaten daha yeni yeni düzene girmiştir mama veriyisan bişey diyemem benimki 7 aylık ben bile tutmicam 
(1,781 puan) tarafından
Hiç emmiyor mama ile besleniyor.
(1,519 puan) tarafından
neden emmiyo dene sürekli pes etme benimki 2 aylık oldu öle emmeye başladı
(1,781 puan) tarafından
Sütüm gec geldi. O arada biberonun kolaylığına alıştı. Çok denedim agzina aliyo meme olduğunu anlayınca devamı gelmiyor kafasını çeviriyor.
(1,519 puan) tarafından
aşko plastik meme kullan ben öle alistirdim 4 aya kadar onla emzirdim çok zor yıka temizle ama mama nereye kadar en azından sağlıklı olur cidden sabredince karşılığını aliyosun
(1,519 puan) tarafından
ben sezeryan doğum yaptım sütüm iki haftaya yakın olmuştu öle geldi biberondan tutmadı bu seferde sütüm taştı ama emmedi meme ucunu almadı ilk biberona taktım öle biberondan çekmeye başladı sonra kendi göğsüme taktim bı iki derken alıştı bıraktık mamayı
(1,781 puan) tarafından
Meme ucum yok plastik ucu da denedim yok nasıl bağırıyor memeyi anlıyor.
(1,519 puan) tarafından
sen henim dediğim gibi yap alışır bagirsin alışır
-Reklam-
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Benim doktorum hastaneden çıkarken demişti bir hafta SONRA göreyim gel diye 
0 oy
tarafından
Tabiki gitmem lazım oruç hakkında bişey diyemicem dene yani ben tutmucam 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Bana dr 40 ın çıkınca gel kontrole demişti
0 oy
(262 puan) tarafından
Benim doktorum çağırmıştı muhtemelen yine çağıracak. Ultrasonla kontrol ediyorlar sadece bisey yapmıyorlar. Parça ve kanama varmi rahim iyileşmeye başlamış mi diye ultrasonla kontrol ediyorlar sadece. Benim 5 dk bakıp Bi sıkıntı yok güzel diyip göndermişti. Daha da kendim için gitmemiştim zaten. 

Oruç içinse emsede emmese de tutabiliyorsaniz tutun tabi ki de. İftardan sonra bol sıvı ve sağlıklı beslenme yeterli olur.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 149 göst.
1 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aycablkclr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 494 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 989 göst.
23 Aralık 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.

409,516 soru

12,309,144 cevap

38,653 kullanıcı

Kategoriler

...