Kaynım eşimin abisi sürekli farklı farklı sevgilileri olur kimseyle ciddi düşünmez ama eve kaynanam ve benle tanışmaya getirir her sevgilisini yukarda kendi evi var 3 katlı zaten ev en altta ben ortada kaynanam üstte kaynimin kızlarla birlikte olduğunu düşünüyorum kaynanamda dedi zaten benimde bir kızım var ve bu yaptığını hiç doğru bulmuyorum ama birşeyde diyemiyorum
Geçen attığım postu görenler bilir kaynanam ve kayinbabam Ezgin bir gelin istiyoruz falan diye kıza ariyolar
Bugün yine bir kız geldi kız kreşte çalışıyor okumuş mesleğini eline almış kapalı çok aklibasinda bir kız
İçimden dedim bu kızda akılda mı yok çokta akıllı bu eve gelin gelmek istiyor. Benim gibi büyük bir salaklık yapıp sonradan pişman olcak eminim
Kaynım eşim gibi değil eşim annesini babasına fazla düşkün değil ama kaynım bildiğiniz süt kuzusu kızın yanında annesinden 50 TL istedi o derece ben olsam annesinden harçlık alacak birisiyle asla evlenmek istemezdim
Ya gerçekten kıza akıllı diyorum ama kızda dediki evlenince birakcam çalışmayı heralde kaynım dedi bizimkiler çalışan gelin istemez diye
Kızım salakmisin ne birakcaksin dicektim dilimi tuttum
Ama kız öyle ezilecek bir tip değil inşallah evlenirlerde bu kaynanam görür gününü