0 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (274 puan) tarafından
Çok bunaldım sıkıldım artık resmen depresyondayım sürekli düşünmekten yoruldum. Romatizma ağrılarım artmaya başladı bide. 37+5 olcaz dua edin bana 38 39 da doğumum olsun valla 42lere kadar bekleyemem :(

10 Cevaplar

+1 oy
(12,028 puan) tarafından
Doğunca keşke içimde kalaydi diyeceksin bacım acele etme
(274 puan) tarafından
Herkes öyle diyor ya :(
(5,361 puan) tarafından
Hah yazacagim yorum =))
tarafından
Bunu yazmaya gelmiştim sjsj
-Reklam-
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Neden bu acelen ? Hayırlısı olsun bırak 
tarafından
Kolay mi sirt bel agrilariyla uykusuz gecelerde sabahlamak bebisler 37de gelişimini tamamlıyor zaten 38de gelsinler napcaklar o kadar icerde hem onlara hem bize zarar :))))
(274 puan) tarafından
Çok yoruluyorum rahatsızlığın tetiklemeye başladı artık vücut ağrılarım artmaya başladı iltihaplı romatizma hastasıyım agirlastikca iyice kötü oluyorum çok stresli ve sinirliyim nedense
(274 puan) tarafından
Gerçektende öyle canım ya
(6,071 puan) tarafından
Gelisim tam olarak 40.haftalarda tamamlanir :) bedensel gelisim tamamlanmis gibi gozukse de son haftalar bebegin zihinsel gelisimi icin cok onemlidir. Bence anneligin en rahat kismi hamilelikti :D dogunca daha zor
0 oy
tarafından
Perine masajina hurma yemege başladın mı 
(21,269 puan) tarafından
Perine masajı ise yariyo kizlar. Ben ilk dogumumda yaptım. Kesisiz oldu dogumum şükür.
tarafından
Normal dogumu Kesisiz dikissiz doğum yapmayı saglayan ve açılmayı kolaylaştıran Bi masaj cesidiymis bende burda öğrendim youtubeden arastirdigimda herkes çok memnun olduğunu uzmanlarından tavsiye ettiğiniz öğrendim ama süreyi iyi ayarlamak gerek açılmayı tetikliyor çünkü bazı kisilerde
(2,222 puan) tarafından
Perine merinee hurma hepsini boş normal doğum olsa benim olurdu 9 ay at koşturdum asla yatmadım normal doğuma odaklandım :;)))bebiş nasıl gelmek istese gelir sezaryen oldum 38+5 de sıfır açılma ile Rabbim sağlıkla kavusmayi nasip etsin sizlere önce anne sağlığı sonra bebiş sağlığı önemli
(21,269 puan) tarafından
Öyle öyle. Nasıl doğarsa doğsun sağlıklı doğsun hayırlısıyla. Ben de perine yaptım kesi olmadı ama doktor başka dikişler atti. Yine o dikişlerin zorluğunu çektim. Nasip işi o artık.
tarafından
Ne demişler tedbir kuldan taktir allahtan son ana kadar önlem almak gerek artık son anda bebisler karar verecek zaten nasılsın geleceklerine sağlıkla gelsinlerde gerisi Bi şekilde hallolur
0 oy
tarafından
35 ten sonra doguracam sanim iki gebeligimdede 41 i zorlayinca bkledikce gelmedigini anladim: D
(274 puan) tarafından
Hayır olamaaaaaaaz :D
0 oy
(14,424 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin canım az daha sabret
0 oy
(6,607 puan) tarafından
Vakti var daha demek ki az daha sabır 
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Elbet doguracaksin hatta ozleyeceksin içerden gelen tekmeleri 
0 oy
(6,086 puan) tarafından
35ten sonrası bendede öyle olmuştu günler geçmiyordu çünkü doğru düzgün uyuyamıyordum yürüyünce bile zorlanıyordum valla bacım sağlıkla sıhhatle doğur inşallah.. 
(274 puan) tarafından
Amin canım insallah
0 oy
(6,719 puan) tarafından
Ahh kuzum o hissi o kadar iyi bilirim ki tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah 
(274 puan) tarafından
Amin bitanem inşallah
0 oy
(7,304 puan) tarafından
Haklısın bunalıyor insan uyku rahatlık hiç yok. Sağlıkla gelsin insallah

İlgili sorular

0 oy