Hanımlar ben 2 yıllık evliyim babam rahmetli oldu tek çocuğum başka kardeşim yok babamın da iki evi vardı birinde annem oturuyor biri de kirada benim eşim çok iyi bir insandır aileme ve bana karşı çok saygılıdır durumu fazla iyi değil tek maaşla geçiniyoruz bir bebeğimiz oldu eşimin durumu çok olmasada çalışıyor kuruşu kuruşuna bir TL bile bensiz asla boğazından geçmez en azından durumu iyi olmasa da herzmaan benim için mücadele eder bir dediğimi iki etmez. Annemin evi kendinin babamdan kalan maaşı ve kendi emeklisi artı bir tane de ev kirada dhaa doğrusu babam bana bırakmıştı o evi onunda kirasını alıyordu tek kişi yaşıyor ve çok iyi şartlarda yaşıyor. Bense çoğu zaman herşeyde gönlüm kalıyor bana harçlık bile verse 50 kere eşimin yanında gösteriş yapar kiramiza geçtiğimiz aylarda çok fazla zam geldi ve biz ne yapacağımızı şaşırdık eşimin ailesinin durumu yok olsa yaparlar ama benim annemin durumu var anannemler annemle konsumus kirada ki evi kızına ver en azından hakkı olanı ver oda rahat etsin senin bu dünyada bir tek kızından başka kimsen yok çocuğu oldu durumu yok günah en azından onunda kendi evi olsun bu devirde ev almak hayal oldu çoğu insana kızın da rahat eder demişler annemde sonunda bize dedi ki gidin o evde oturun veya kirasını alın. Gidip orada otursam o ev çok küçük odalar tikis tikis eşyalarım zar zor sığar yatak odam sığmaz bile annemde bunu çok iyi biliyor ve en az 50 milyar tadilat yaptırmamiz gerekiyor ben o eski eve tadilat parası vermek yerine o evi satıp üzerine Kredi çekip kendime bir ev almak istiyorum ama anneme konusunu bile açamıyorum çünkü her seferinde ben saf olduğum müddetçe o evi asla sattirmam ben ölünce naparsan yap diyor. Nasıl olacak bilmiyorum kirasını alsam şuan zaten daha yüksek kira ödüyorum annem bana bir çöp bile alsa bütün herkese gösteriş yapıyor beni ezik gösteriyor çok zoruma gidiyor babam ölmeseydi benim böyle zor durumda olmama asla izin vermezdi ne olur yani o evi verse satsak kendime bir ev alsam zaten evin yarısı benim üzerime lafa gelince eşimin ailesine ikide bir benim kızımın evi var ben ev verdim diyor eşime her fırsatta size ev verdim diyor bu durumda bana ev vermiş olmuyor ki eğer oraya gidersem şimdiki halimden daha rezil olacağım esyalarimin daha borcu bitmedi herseyim mahvolacak. Annemin evi kendinin kira derdi yok iki tane maaş da geliyor bir evi bana sattirmiyor dünya malı ne kadar tatlı arkadaş ya