0 oy
943 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Merhabalar. Ben ilk defa böyle bir yere böyle bir durumu açacağım hatta ilk defa birilerine diyeyim. Çünkü ailemden başka şehirdeyim ki aynı yerde olsaydık da anlatmazdım. Bu sıralar çok bunaldığımdan biraz içimi dökmek istedim. 5.5 yıldır evliyiz biz bebeğim 7 aylık. Eşimle bebeğim doğduğundan beri hep kavga içindeyiz oysa bu bebeği çok istemiştik olmuyor diye çok üzülüyorduk. Neyse oldu sonra kayınvalidem bizden hiç çıkmamaya başladı aynı mahalledeydik hergün kesintisiz gelirdi akşam giderdi. Tamam ilk zamanlar çok yardımcı oldu ilk ay özellikle Allah razı olsun yemeğime kadar hep yaptı. Bebeğim 1.5 aylık olduğunda taşınmak zorunda kaldık ama arabayla 15 dklık yerdeyiz şimdi de hafta da 2 3 gece bizde kalıyor. Bilmiyorum bunla alakası var mı ama eşimle bir türlü düzeltemedik aramızı hep mesefeli hissediyorum. Zaten hala ayrı yatıyoruz öksürüyorum uyandırıyorum bebeği diye gelmiyor hala 7 ay oldu. Şöyle ki ben taşındığımız eve bile hala ısınamadım benim evim gibi değil çünkü 7 aydır haftanın 3 günü bizdeler kayınvalidem burda zaten kayınpederde akşam çıkıp geliyor eve dönerken bende geleyim demiyor kayınvalidem aşırı bunaldım ya evimde yabancı gibiyim hiç bir özel alanım yok. Eşime daha bu durumu geçen hafta açtım kıyameti kopardı zaten hiç laf ettirmez ailesine. Şimdiye kadar hiç ses etmedi bu kadın belli ki gerçekten bunalmış demez. Ya merak ettiğim şu gelip bebeğime bakıyor evet ama ben bu kadar sık olsun istemiyorum çok mu abartıyorum acaba bu kadar tepki verince eşim kendimi çok kötü hissediyorum zaten art niyetliydi şeytandı denediği kalmıyor. Bu kadar gelmelerine bir de haftasonu bir günü biz onlara gidiyoruz asla hayır bu hafta da gitmeyelim diyemiyorum ne yapmalıyım ben ya gerçekten bıktım artık. Bunların hep baştan taviz verdiğim için olduğunu da düşünüyorum. Ben mi kötü düşünüyorum psikologa mı gitsem pozitif düşünmek için ne yapsam nasıl bir yol izlesem bana bir akıl verin lütfen ya

32 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
sen haklısın kim olsa bunalir ben 2 günde bunalmistim Eşinle açık açık konusmalisin ben artık kendi işlerimi halledebilirim annen daha fazla evinden düzeninden olmasın falan filan diye söylesen veya annen gelebilirse biraz da annem gelip ilgilenmek vakit geçirmek istiyor torunuyla vs .... 
(42 puan) tarafından
Yok gelemez o başka şehirde annemler gelince bir hafta kalıyorlar onda da zaten geliyorlar hergün
-Reklam-
0 oy
(669 puan) tarafından
Haklısın aynı durumu yaşadım diyebilirim.tespitin doğru muhtemelen kaynanam kocanı dolduruyor o mesafe ondan.bnm yüzüme karşı melek giydi arkamdan neler atıyorlardı bi bilsen.kaynanani eşinden uzaklastrirsan ve evinden bi müddet sonra duzelecektir
(42 puan) tarafından
Yok doldurmuyor öyle bir insan değil iyi olalım istiyordur ama olamıyoruz ilte
0 oy
(3,863 puan) tarafından

Kaynana anlaması lazım yani böyle dusuncesizliksiz olmaz eşin de daha bebek psikolojisi alisamamis ama ayrı yatma sende daha lohusa psikolojin gecmemisdir 

Direk eşine soyleyince niye tepki veriyor yani ihtiyaç yok bakabliyosun çocuğuna zor anlayışsız eş Allah sabır versin 
(42 puan) tarafından
Aynen alışamadı yarım saat versem peşimden gezer tuvalete bile gelirler arkamdan düşünün. Teşekkür ederim
(3,863 puan) tarafından
Bnmki hiç kucağına almadı şimdi biraz çocuğu var gibi
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Niye hayatı zehir ediyorsunuz   sonuçta İlk zamanlar hoşuna gider ken şuan niye istenmiyor büyükler evin bereketi dir   benimde yanımda kaynatam var illaki eksi yönü oluyor ama artıları da çok oğluma bakıyor.   Bir yere gittim mi   bana yardımcı oluyor. Benimde özelim var geçe odama girdim mi her türlü özel oluyor yapmayın böyle.   Erkeği soğutan   dildir acı oldumu. Can yakar illaki annesi hakkında konuşuyor sundur.   Adamda sessizlik için dışarı kaçar  gelecek te bizde onlar gibi olucaz   ama bu tarz düşünen bir annenin evladı.   Değil evine sokmak aramaz bile unutma   her türlü  evadina örnek sin 
(42 puan) tarafından
Bizde oda yok işte 12 1 e kadar Birlikte oturuyoruz sonra herkes yatıyor zaten ne özeli hem odam bile özel değil müsait mi diye soran yok ki. Ben mi zehir ediyorum gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Yani nasıl rahat olabilirim inanın çok uğraşıyorum umursamaz olabilmek için ama yok olmuyor
(3,863 puan) tarafından
Gelip kalmsi gerektirecek bişey yokki evi yakınmış büyükler tabi bakılacak ama dediğin gibi sana faydası varsa
(3,863 puan) tarafından
Sanki kaynanasi hiç eve sokmam diyomus gibi yaklaşmayın kadina
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Madem kocan laftan anlamıyor al kaynanani karşına annecim bugüne kadar çok yardımın dokundu hakkını odiyemem ama.... Diyerekten söze gir konuş belki artık gelmez senin suçun sadece olanlara seyircisin madem eş anlamiyo anasiyia kırmadan üzmeden konuş 
(42 puan) tarafından
Sanırım öyle yapcam herkes aynı şeyi söylemiş teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Sorun eşinde ve kayinvalden de orası senin evin yani sen sanki yabancı ev üstünde yaşıyor gibisin ,çok haklısın ve  eşinin sana  çıkılması çok saçma insanlar bazen eşinden bile kişisel özel alan istiyor bazen bireysellik istiyor eşini geç ,senin üstüne başka evden kayinvalden geliyor üstelik  özel bir yaşantınız kalmıyor eşinle de , siz artık karı koca ve bebeğiniz bir çekirdek ailesiniz annesinin sizde gece kalmasına gerek yok bence eşin bu konuyu anlamalı ,kim olsa bunalır böyle bir durumda 
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için kendimi suçlu hissetmekten kurtuldum sayenizde
0 oy
(132 puan) tarafından
1 aylık bebem var. 39. Haftada doğurdum 34 te erken doğum riski olduğundan dogurana kadar kaynanamdaydik. Doğurduktan sonra da o bizdeydi 15 gün öyle. Sonra ben anneme gittim 15 günde öyle eve gelince tek kalınca eşimle sanki yabancı biriyle yanliz kalmışım gibi hissettim. Yeni yeni duzeliyoruz ama sizin çok fazla. Ben olsam konuşurdum eşimle hatta annesine de söylerdim anne bu hafta müsait değiliz diyerek   belki anlar 
(42 puan) tarafından
Eşim anlamak istemiyor ama sanırım kayınvalideme bir şekilde belli etcem dediğiniz gibi aşırı soğukluk var aramızda arkadaş gibi olduk iyi arkadaş olsak bile razıyım da birbirimizi yiyip duruyoruz
0 oy
(486 puan) tarafından
Bacim sahnelee tanıdık geldi. Bizim ev sobali bu kis kaynanamda kalıyoruz.  Be çocuk doğunca oglum içerde yatsın cocuk uyandırır dedi bende hayır anne asla dedim ve aynı oda da yatıyoruz. Çocuğu beraber yaptık tamam isten geliyor uykusuz ama onunda çocuğu sesine alışsın.  Alışmazsa ilerde daha da kötü olur ayri yatmaya alışır. Ikincisi kaynana konusunda haklısın kendi evindeyken daha cocuk olmadan bile surekli geliyordu insan sinir oluyor ki kaynanamla aram.kotu degildir ama insan kendi evinde yalnız kalmak istiyor. Kaynanam bana seneye kışın da burda kalırsınız falan dedi bende acik açık söyledim anne aramız açılıyo birlikte olamıyoruz dedim. Ki bende senin givi her seyi söyleyemem ama düşündüm ki nereye kaadae bu şekilde giderse kocamla aram bozulacak huzurum kacacsk dedim kendime. Ayrıca bodanirsanuz da suc yinr senin olur.  O yuzden k.validene deki anne ihtiyacım olunca seni csgiririm vs. De. Tatlı dille hallet. Kocanı op durduk yere sarıl et 
(42 puan) tarafından
O kadar doğrusunu yapmışsınız ki keşke bende erkenden bunu farkedebilseymişim. Öyle yapcam artık eşim anlamayınca kayınvalideme belli etcem bir şekilde teşekkür ederim
0 oy
(148 puan) tarafından
Kendi annenizi çağırsanız o baksa kayinvaledinize de deseniz ki sağol anne Allah razı olsun okadar yardım ettin biraz git dinlen yoruldun şimdi kendi annem yardım edecek desen ? . Bu arada kendini yıpratama haklısın.
(42 puan) tarafından
Kendi annem başka şehirde zaten kardeşlerimin okulu var babam diyaliz hastası bırakamaz onu da istemiyorum ayrıca eşimle ayrı aile olabilmek istiyorum sadece derdim kayınvalide değil aslında bizim aile olamamamız
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Eşine şöyle haftada bir gün gelsinler bir hafta sonu onlar bir hafta sonu biz gidelim böyle istemiyorum kabul etmezsen bosanirim de gözü korksun ama kaynanan belli ki çok yardım ediyor küçük bebekle daha iyi aslında o bakar eşinle gezerdiniz bile ama eşinde suç bence kaynananın çok gelmesi değil eşinin gamsız ilgisiz olmasıyla alakalı bu durum yani emin ol kaynanan hiç gelmese de bu sorunlar devam edecek 
(42 puan) tarafından
Öyle mi dersiniz belki haklısınızdır ona bağlı yorumdur ben sadece o yine umursamaz olacak belki bilemedim valla
(1,760 puan) tarafından
Yok yok senin kocan hisli ve ilgili olsa zaten isimlerinde seni gezdirir dolastirir yine ailesine gider ama bir saat oturup kalkar dengeyi kurar kocan muhtemelen annekolik annesiyle vakit geçirmeye bayılıyor sen bunu sınırlarsan düşmanın olur
(42 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor gerçekten aşırı düşkün yalan yok ciddi ciddi annesine olan sevgisini kıskanıyorum onun gibi sevsin istiyorum resmen
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bir yakininizdan destek alabilirsiniz. Güvendiğin teyze hala yenge vb varsa ona söyleyin. Eşimle aram bozulacak ben biraz kendim bakmak istiyorum bebeğime diye. Ama kesinlikle bu işi ustalıkla halledebilecek biri olmalı. Ortalığı yargaraya veirrse daha da sarpa sarar İşler Allah korusun
0 oy
(51,770 puan) tarafından
kayınvalidenle.konussan esine der mi 
(42 puan) tarafından
Yok demez burdan da herkes onla konuş dedi öyle yapıcam tam söyleyemesem de daha açık belli etmeye çalışıcam
(51,770 puan) tarafından
anne artik ben alistim bebekle düzene sürekli senin gelmene gerek yok ihtiyacim oldugunda cagiririm simdiye kadar geldin yoruldun hakkini helal et bundan sonra ben hallederim de
(42 puan) tarafından
Evet bu şekilde diyebilirim dolaylı yoldan anlamazsa eğer teşekkür ederim yardımlarınız için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 304 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Almilayla (1,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 561 göst.
4 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde 939393 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 251 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.