0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Kizlar ikizlerime aptamil kullandik cok kaka yaptirdi hipp cok gaz yapti ve kabiz yapmaya baslamisti . Sonra bebelac golda gectik oda sumuksu ve cok yaptiriyo .. napacagimizi sasirdikk .. gazlarina bebelac iyi geldi ama gunde 4 5 defa sumuksu yaptirmasi kafami cok bulandiriyo .. napcagimi sasirdim . Mama deneye deneye bi hal olduk .. fikir sunabilirmisiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(3,023 puan) tarafından
Golden goat eger durumunuz iyise  sma optipro
(3,023 puan) tarafından
Vlla internetden veya toptancilardan al cnm en ucuz ebebek suan bi ebebege bak ben bebelac gold veriom hic sumulsu bisi olmadi herobaby nutradefens e gecicem yakinda
(283 puan) tarafından
Bizimkilerin ikisinede ayni seyi  yapti canim . Herobaby nutradefens ne oluyo canm gaza falan iyimi geliyo
(3,762 puan) tarafından
Sma 60 70lira bisi 400gram i
(3,023 puan) tarafından
Hero baby 25 lira 400 geami
(3,762 puan) tarafından
Hımmm iyimis:) ben hep sma kullandım 10aylik olmasına 4guj kala bıraktık mamayı daha da vermedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bende senin gibi oldum ama aptamile geri dön belli bir müddet ten sonra kaka yapmaya başliyor benim denemediğim mama kalmadi şuan aptamideyim
(283 puan) tarafından
Sanirim oyle yapicam kuzum son ona bi geri donim bakalim napcak
tarafından
Okdrr kafaya takma baktin mama sanci yapiyor degiştir başka bişeyde mama degiştirme kızım ancak düzeldi degiştire degiştirr
(283 puan) tarafından
Aynen canim maddi olarakta malum ikizlerle tek asgari ucrete coooook zor .  900 gr 2 gun gidiyo .. aptamildede cok nisasta var dediler gerci ek gidaya da gecicez yavas yavas . 4 aylik olduk ebe gecebilirsiniz dedi
tarafından
Benim kizim 5 aylık çok yedigi için 900 gr 3 günde bitiyordu ikiz olmamasina ragmen okdr gidiyor aç bebek olunca zor bide ben irmikli balli pirinç ununu mama kvaminda yapip veriyorum ve 1 aydir hiç bişey olmadi çok şükür gündüzleri onu geceleride normal mama kullaniyorum arada yogurt veya hafif meyve püreleri veriyorum istersen sende 5aya geçince oyle yap, yada şimdide yapa bilirsin
(283 puan) tarafından
Aynen canim mantiklii .. evet hatta yavas yavas ek gidaya gecmeyi dusunuyorum bakalim ek gidada ayri problem
0 oy
tarafından
belki ilk alisana kadar oluyordur canim 
(283 puan) tarafından
1 ay oldu kuzucum bebelaca geceli duzelirdi heralde ne bilim valla napcagimi cok sasirmis durumdayim
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Cok kaka yaptirmasi kotu bisey mi. Yanlis anlama bilmedigim icin soruyorum benim kizim 6aylik olacak emiyo ve gunde 3 4 kere yapiyo.
(283 puan) tarafından
Ne bilim canim niye yanlis anlimm bi bilsem  bagirsaklarini bisaltip cok rahat ediyolar gazlari olmuyo aslinda .. ama sumuksu olmasi ayrica karistiriyo kafami  onun icinde icindeki balgami atiyolar diyo ama doktora dun sorcaktim unuttum bizimkiler sadece mama iciyo sut ememediler bitti gitti
(2,200 puan) tarafından
Bence cok kakasini yapiyosa iyidir ama mukus diyolar oyle oluyosa bi sor doktoruna bi cok sebep oluyo onda. Balgamini yada salyasini cok yutarsa oluyomus. Benim kizdada oluyo arada ama pek takilmiyorum surekli oluyosa sıkıntı sanirim.
(2,483 puan) tarafından
Cok kaka yaparlarsa iyi degil kizlar kilo almaz benim oglumda da ilk denedigim markada yedin yarim saat gecmeden altini doldururdu
Doktr direk degistir markayi dedj
O sekilde olunca doyduklarinida hissetmiyolar ve tekrar tekrar istiyolar
Sizde doktorlariniza danışın
(2,200 puan) tarafından
Ben emziriyorum sadece ama yinede cok yapiyo bazen bende acaba yaramiyo mu diye dusunuyorum
(283 puan) tarafından
Sende bi doktora sor canim belki yediklerinden de olabilir
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Canim ne kadarlim minnoslar sümüksü kaka yesil değilse sıkıntı değil diş donemindelerse oda yapar oglumdan biliyorum
(283 puan) tarafından
Aynen canim sumuksu her defasinda aynimi yapiyodu
(1,351 puan) tarafından
Evet canim doktora gidip kaka tahlili verdik doktor kakayi görünce dişten bu ama için rahatlasin alalim tahlil dedi verdik temiz çıktı şükür
(283 puan) tarafından
Iyi masallah canim aman farkli bisey olmasinda
(1,351 puan) tarafından
Diş donemindeysr olabilir yani canim onun disinda aptamil kullandik cok gaz yapti hipp yaramadi ogluma doktor bebelac gold onerdi onu kullaniyoruz biz hala suan 10 aylik
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Sma  optipro  güzel deneyebilirsiniz 
(283 puan) tarafından
Denemekten zarar cikmaz heralde canim annemlerde kaliyoruz ya o bu duruma baya karisiyo ..
0 oy
tarafından

Aptamil kullanmaya devam etmelisin sürekli mama değiştirmek bebek için iyi değil bi zamandan sonra düzeliyo ayy canım yaa kıyamam ikiz bide mamaya güç yetmez zaten 6 aya geçince ek gıdalara başla aptamil devam sütleri var birde ondan başlarsın bişey olmaz ben 6 ayda devam sütüne geçmişdim 

(283 puan) tarafından
Ayy evet canm gel bide bize sor cok zor .. maddoyat sikinti napcagimizi sasirdik herseyi ince ince dusunmek zorundasin ..
0 oy
tarafından
Bacim evolvia kullan 
(283 puan) tarafından
Yakinda onuda denerim zaten .. gaz problemleri ahh bi olmasaa ne zaman atlatcaz bilmiyorm
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Baby goat kullan canım en doğalı 
(283 puan) tarafından
Bakim canim su gaz problemi olmasaa ahh
(5,936 puan) tarafından
Ibrahim saracoglunun kolik bebek için kimyonlu kürü var youtube den bakıp mutlaka yap inanılmaz etkili ben onunla çare buldum canım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 420 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hiraoztekin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 600 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 843 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 671 göst.