Kaç keredir öğretmenle problem yaşıyoruz.kac kere konuşmaya gittim.beni görünce eviriyor çeviriyor yok öyle yapmadım da ben çok severim de diyor bana.kizi okuldan aldım perişan çantası üstü başı.hic ustelemedim çocuktur yani .benimkide sorumsuz evladimi biliyorum.bana güveniyor aşağıda ben topluyorum diye.cocukta hiç birşey anlatmadı.odev yaptiracaktim baktım dosyası yok .nerde dedim .başladı ağlayarak anlatmaya.cikista hazirlaniyormus son ders .çantasını topluyormus.zil çaldığı gibi arka sıradaki arkadaşı koşmuş arkadan pat diye çantaya vurup düşürmüş.ona da lafım yok çocuk.benim kızın canta dağılmış yere.tam fermuarini çekiyormuş çünkü.oyle patlamış ki yere kırılmaya karşı garantili olan suluk kırılmış o derece savrulmuş çanta.kizim başlamış toplamaya o arabogretmen gelmiş yanına .başlamış çocuğuma bağırarak soylenmeye .yok hazirlanamiyorsun da geç kalıyorsun da çanta in fermuarini nasıl cekemedin de diye bir ton laf saymış.cocuk panikten doayasini unutmuş cüzdanının nerede olduğu belli bile değil yaninda 50 TL yakın para vardı .gösteri olabilirmis diye gösteri parası vermiştim bileti alsın diye .anne sulugu yeni aldın krildi diye çok üzüldüm zaten bir de öğretmen bağırınca panik oldum korktum diye ağlayarak anlattı.gidersem bu sefer eskileri de ortaya patlacagim.ne münasebet çocuğa bağırmak böyle birşey için aklım almıyor.birde hani dicem ki bekliyor da sınıfı kitliyor o da yok.oylece çıkıyor.yani git çok zoruna gidiyorsa bekleme çocuk toplanıp çıksın demi.gecen gün de biri milli eğitime şikayet etmiş onu söylenip duruyordu şikayet etmişler beni diye.