0 oy
483 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (250 puan) tarafından
Ilk cocugumda orguden oyuncaklae yaptim oyuncak almamayi dusundum;) fazla oyuncak dikkat daginikligi ediyor diyolarya oyuzden simdi ise 3 yasinda oglum heryer araba dolu buyuk te cok motor bisiklet kamyon kucukler haric birde bunun egitici oyincaklari var sizde aliyormusunuz ben daha kimine gore az aliyorum diyorum kendi kendime merak ettim sizleri ;)

36 Cevaplar

0 oy
(8,356 puan) tarafından

Ben almiyorum fazla alsam kirip parcaliyor oglum 3 yasinda oynamiyor benimki catal kasik la oynar :)

-Reklam-
0 oy
(5,132 puan) tarafından

Çok fazla oyuncağın hiç bi faydası yok tecrübem bu şekilde, ne kadar az o kadar kıymetli oluyor .. 

Çok olunca doyumsuzluk fazlasıyla hiç bişey beğenmeme başlıyor
0 oy
(3,928 puan) tarafından

Yok almıyoruz biz . Olanlarla oynuyor ki oynamakta diyemeyiz.  Dağıtıyor sadece . Daha çok mutfakla ilgileniyor ama . Blender,  mikser spatula çatal kaşık... :)

0 oy
(10,891 puan) tarafından
Çok almıyorum heralde ya 2 tane çıngırak 3 tane sesli ışıklı oyuncak var biri telefon biri direksiyon onları iyi oynuyo onun dışında bi kactane araba var bi kurmalı civciv bi kaçta küçük peluş oyuncak örümcek satılırsa bi de o he kitap var onları iyi inceliyo 11 aylık bilmiyorum öyle dikkat dağınıklığı yaptığını ama çocuk he aynı oyuncakları oynamaktan sıkılıyo 2 ayda 1 oyuncak alıyorum 
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Biz toplamda 10 parça aldık belki ama arkadaşlar aileler okadar oyuncak aldı ki ev oyuncak marketine döndü :D çoğunu kaldırıyorum sonra tekrar çıkarıyorum falan 
0 oy
(5,149 puan) tarafından
Oglum 11 aylik bebeklik oyuncaklarıni oynamiyor artık cingirak hisirtili kitap falan onun yerin toplar var kule aldim halka aldim telefon var bul tak aldim bir kac arabasi bir de yeni kamyon aldım bir sepet oyuncagi var sadece
0 oy
(846 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Biz almıyoruz ama babanne ve anneanne sağolsun oyuncak evine döndü evimiz ha ama dikkat eksikliği yok hemen hemen hepsiyle de oynar özellikle eve arkadaşlari gelince çok mutlu olur hepsini paylaşır oynar 
tarafından
Allah im bian benim evi gördüm yeminle:((()))
Kız kalabalık yaaa ucu de oynuyor ama valla bek kalabalıktan bıktım ya... ama napsinlar ki dışarı çıkamıyorlar onunla oyum kuruyorla
(846 puan) tarafından
Aynen çoğu o mantıkla alındı zaten salıncak kaydırak vs çünkü pandemi dönemi doğdu zaten bazen benim gözüm de de çok dağınık oluyor da yapicak bisi de yok
0 oy
(5,297 puan) tarafından
Ben cok aliyorum esim kiziyor ama :) 
0 oy
(2,754 puan) tarafından

Alıyorum ama hepsini aynı anda çıkarmıyorum. On günde bir falan oyuncak dönüşümü yapıyorum :)

0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ev oyuncak dolu 
0 oy
(4,637 puan) tarafından
17 aylık bugüne kadar bebeklik dönemi çıngırak aldım sonra hayvanlari çok sevdiği için hayvn serisi oyuncak aldım ve kitap bunun haricinde oyuncağı yok 
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Çok fazla oyuncağım var ama hepsiyle oynatmam. Ayda bir falan değişirim. Açıktakilerden sıkıldıkları zaman onları kaldırır bazanın altından başka çıkarırım. Onlardan sıkılınca da diğerlerini çıkarırım. Yazın kışlık, kışın da yazlık oyuncak almayı severim. Mevsimi gelince çıkarıyorum hem sürpriz oluyor hem de sabretmeyi öğreniyorlar. Bahçe oyunvaklarımızın temizi ve çamurlusu da ayrıdır. Onlarla da yazın bahçede oynuyorlar. 
0 oy
(7,982 puan) tarafından
1 oda dolusu oyuncağı var annem de çok alıyor ben de babası da çok alıyor zaten tek çocuk en azından oyuncağı olsun
0 oy
(14,125 puan) tarafından

Biz çok almadık ama ev dolu incik cincik araba dolu yani hatta temizlenmesi lazım birgun:D

0 oy
tarafından
Ben pek almıyorum da dayıları alıyor araba silah falan 
0 oy
(12,764 puan) tarafından
Ev toys shopa döndü benim
0 oy
(9,550 puan) tarafından
2.5 yaşında başlarda aldım şimdi almamaya çalışıyorum çünkü temiz kullanmıyor biraz buyuusun bakalim
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Tencere yogurt kovaları kapaklar olduğu sürece olan tek tük oyuncakları bile ilgisini çekmiyor üstte yazdıklarım kadar mutfak dolabı hanfendinin üstüne zimmetli bizde 
0 oy
(1,998 puan) tarafından
ne az ne çok canım bence ortalama miktarda oyuncağı var
0 oy
(681 puan) tarafından
9 aylik oğlum var hiç Oyuncak almadm almayı da düşünmüyorum kardeşim 9 yaşında şuan onun oyuncakları var onlarla oynuyck

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 306 göst.
4 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 244 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 710 göst.
14 Nisan 2024 Aile kategorisinde Fatmaaaa33 (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 273 göst.