0 oy
508 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (250 puan) tarafından
Ilk cocugumda orguden oyuncaklae yaptim oyuncak almamayi dusundum;) fazla oyuncak dikkat daginikligi ediyor diyolarya oyuzden simdi ise 3 yasinda oglum heryer araba dolu buyuk te cok motor bisiklet kamyon kucukler haric birde bunun egitici oyincaklari var sizde aliyormusunuz ben daha kimine gore az aliyorum diyorum kendi kendime merak ettim sizleri ;)

36 Cevaplar

0 oy
(8,810 puan) tarafından
13 aylık az var almadım sonra güzelce oynamıyo nerde zararlı şey var hep oraya gidiyo oynuyo
-Reklam-
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Ay o örgüler benimde çok hoşuma gidiyor hemde annem örüyor cocuklara ne isterlerse geçen bir araba örüp yolladi oğlan bayıldı :D
0 oy
tarafından
Haddinden fazla aldik iki gun oynayip birakiyor artik almiyorum bir koca cuval depoya kaldirdim degisikli cikariyorum ozleyince yeni alinmis gibi oluyo 
0 oy
(134,547 puan) tarafından
ben kendimi durdurdumda esim cok aliyo araba kamyon derjen simdi bebekde aliyodu oda yeter demeye basladi ins almaz
0 oy
tarafından

Sürekli alıyorum ama hepsini bir anda çıkarmıyorum 10 taneye yakın koyarım sepetine onlarla oynar canı sıkıldıkça değiştiririm onları kaldırır farklı 10 ya da 15 tane koyarım öyle dönüşümlü oynuyor :D

0 oy
(6,084 puan) tarafından
Oyuncağı çok hediyede cok geliyor samsundaydim annemler bir dunya almis evde dolu ama çıkaramıyorum 10 parca ciksrtirim 1 hafta oynar bakiyorum sıkıldı uyudugu zaman geceden baska oyunak çıkartıyorum  zeka kartlari yabbozlari var yumurtaları var bunlarla gun içinde 2 saat oynatıyorum öğrensin diye snr kaldiriyorum  ust uste konulan kutulari cok seviyor onlarla bu aralar cok oynuyor   her avm gittigim de almam alinmasi gerektiği durumda aliyorum   oyuncakcinin onunden gecer  girmek ister olmaz annecim senin cok var baska zaman diyorum kitap alalim hadi gel kitapçıya gidelim diyorum gelir elimi tutup 19 aylık oğlum
0 oy
(13,605 puan) tarafından
Her türlü oyuncak mevcuttur :)
0 oy
(579 puan) tarafından
Eğitici yani varsa alırım. 

Zamanında aldım zaten ilk kızımda onları sakladım. Hediye gelenler galan derken bayağı bir oyuncak oldu. Bazılarını başkalarıyla paylaştık. Kırılan parçalar varsa eledim falan. 

Genelde şöyle yapıyorum oyuncağın çoğunu baza altına saklıyorum biraz bırakıyorum,oynuyorlar falan sıkılınca baza altındakileri çıkartıp diğerlerini saklıyorum 5-6 yıldır böyle yapıyorum.

Yeni görmüş gibi seviniyorlar ; )
0 oy
(6,927 puan) tarafından
Ne çok alıyorum ne de hiç almamazlık yapıyorum canım da yaşıt arkadaşlarına göre çok oyuncağımız yok bizim 
0 oy
(914 puan) tarafından
Ben oyuncakçı gezdiriyorum hepsini elliyo bakiyo almadan çıkıyoruz  bizim değil annecim bunlar diyorum  oda sadece bakiyo cikiyo ayda 2 tane hakkı var  ama genellikle arabalar dikkatini cekiyo 
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Ben almıyorum kapıcı yaptığımız için Bazen çocuklarının oyuncaklarını atanlar daha doğrusu ayırıp bize verenler oluyor çok nadir bir iki tane almışımdır 

Yürüme arkadaşı büyük binmeli araba küçük oğlan için mama sandalyesi küçük arabalar peluş oyuncaklar ☺️ hatta oyuncaklar çok olduğu için oğlumun oynamadıklarını eşimin kuzenine bir kısmını da köye kaynanaya yolladım oğlum köye gittiği Zaman orada oynasın diye 
0 oy
(51,740 puan) tarafından

abartmayacaktik sozde ☺️ ben almasam halam aliyo bunlar bir kismi ama tek tek hepsiyle oynuyo

image

tarafından
Düzen kurmuş baksana
(51,740 puan) tarafından
çok guzel oynuyo napsin yasam alanı ev odasi da yok oyuncaklariyla.oynuyo
0 oy
(2,542 puan) tarafından
Ay hiç sorma eşimin arkadaşı var oyuncakçı Diyarbakır'da sağolsun sürekli oyuncak gönderiyor. Eğitici, arabalar, elektronik olanlar motorlu bisikletine kadar yolladı. Bende az az veriyorum eline.
0 oy
(3,493 puan) tarafından
Ben en son yolbaşından sonra 1 bisiklet aldık onu da 1 ay olmadı kırdılar daha da almıyorum öbür oyuncakları dönüş0mlü kullandırıyorum 
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben yok derim eşim alır ev kamyon kepçe eskavatör ile dolur torba torba oyuncaklarımız var hala ister doyumsuz oluyor en ucuz oyuncağı 300 tl siz düşünün ama işte eşim sağolsun gözüne gelmez o para aldığımız gibi kırıyor da zaten eşşek
0 oy
(2,708 puan) tarafından
Malesef oyuncağın her türlüsü var sinir krizi geçiriyorum artık toplarken 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 319 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,059 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 279 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hilay (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 767 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmaaaa33 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 279 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,550 soru

12,350,780 cevap

40,476 kullanıcı