0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (9 puan) tarafından
Bebekte süt alerjisi olup olmadigini nasıl anlarız ?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben anlamamıştım :) çok huzursuzdu çok ağlıyordu büyük tuvaleti sürekli cıvık ve yeşildi. Deride egzama başladı. İlk doktor başka bişi sanmıştı unuttum şimdi, sonra bi daha gittim. Alerji dedi. Süt ve süt ürünlerini kestim çocuk düzeldi. 
tarafından
Direkt yeşil olunca alerji denmiyo işte başka belirtiler de var
(9 puan) tarafından
Yeşil sulu benimkide o yüzden sordum
tarafından
Diğer saydıklarımdan var mı belirti?
(9 puan) tarafından
Sadece yüzü isilik gibi pütür pütür  bir de makat bölgesi kızarık başka bişey yok
tarafından
O yüzü sıkıntı işte. Süt alerjisi değil belki başka bişi ama süt de olabilir. Deneyerek bulabilirsin. Yüzünü nemlendir bebeğinin, süt ve süt ürünlerini tüketmeyi tamamen bırak. 1 hafta sonra falan düzelme olursa anla ki süt alerjisi var. Tabi doktora git öncelikle
-Reklam-
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Meme reddi, huzursuzluk, gürültülü ve mukuslu kaka, uykuya gecmede problem. Bunlar çoklu besin alerjisi belirtileri. Sadece sütle olmuyo. Ben intolerans testi yaptırdım. Süt yumurta laktoz maya patates domates uskumru keçi sütü tavuk şeftali kayısı arpa şeker buğday gibi çok şeye alerjisi çıktı.
0 oy
tarafından
Off valla Allah'ım hiç bir bebeğe süt alerjisini vermesin. Ben çok çektim başka kimsede çekmesin.

Bebek çatliyodu ağlamaktan. Ah ah .

Valla birsuru belirtisi var aslında. 

Yüzde sivilce egzama.

Kakada kan , kakada mukus.

Sesli kaka yapma. Sıvi kaka yapma.

Huzursuzluk sürekli ağlama.

Ikınma.

Fışkirarak kusma.

Vs vs
(9 puan) tarafından
Sesli sulu kaka var ama kan mukus yok  sadece yüzde döküntü var bide makat bölgesi kızarık
tarafından
Her bebekte her belirti hep birlikte olacak diye birşey yok

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
21 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 491 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
5 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,769 soru

24,482,201 cevap

357,103 kullanıcı

...