0 oy
42 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (654 puan) tarafından
bebegim 4 aylik kakasinda kan vardi dr gittik gaita testi istedi ama 4 5 gunde bir kaka yaptigi icin bekliyorum su an kaka yapmasini alerjinin neye oldugunu bulmalisin dedi muhtemelen sut alerjisi var bebegi alerjik anneler seruveniniz nasil basladi neler yediniz nasil buldunuz alerjisi oldugu besini ve nasil atlattiniz bu sureci vaktinizi ayirip cevaplarsaniz cok sevinirim 

2 Cevaplar

0 oy
(884 puan) tarafından
Ben yaşamadım ama bilgilerimi paylaşabilirim. Süt alerjisi varsa en çok peynir yoğurt vs şeyler yememeye dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda et ürünleri yumurta vs bunlarda alerji yapabilir ve süt alerjisine benzer tepkiler görebilirsiniz 
(654 puan) tarafından
et de mi yemeyecegim tavuk kirmizi et balik vs bi de nasil bulacagim valla sasirdim sut peynir yogurt kestim.yemeyi ama tavuk yedim dunle bugun henuz kaka yapmadi ama cok az huysuzluk var o da 4 aydan mi alerjiden mi anlayamiyorum :(
(884 puan) tarafından
Kendin deneme yapmak gerekiyor mesela belli bir süre süt ürünleri tüketme ama et ürünleri tüket şikayetler devam ederse onlarıda kes alerji konusu herkesde çok farklı kimisi çok ağır geçiriyor hazır gıdada olan sütten bile etkilenebiliyor kimisi sadece peynirden vs etkileniyor ama duyduğum kadarıyla süt alerjisine en kötü gelen peynir ve yoğurt
(654 puan) tarafından
dogru dediniz tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(251 puan) tarafından
3 aylıkken Yoğun gaz nedeniyle gittiğimiz doktor koydu teşhisi. Benim yediğim tek şey peynir olduğundan ve inek sütlü mama ictiginden dolayı çok yoğun gaz olmus kızımda. Anında her şeyi kestim çikolata neskafe kek içine süt giren ne varsa kestim mamasjnj pirinçli mama ile değiştirdi doktorumuz yaklaşık bir sene bu şekilde perhiz yaptım sonra yavaş yavaş kek ile poğaça ile aç dedi doktor. Kek yediğimde bir şey olmadı ama yoğurt peynir yediğimde veya kızıma yoğurt peynir verdiğimde yüzünde kızarıklıklar oluştu biylr deneye deneye anladım ona iyi gelmeyen şeyleri yaklaşık 2 yaşına kadar tam anlamıyla yoğurt peynir yedirmedim sonra azar azar verdim şimdi yok çok şükür 3 yaşına girmesine 4 ay kaldi
(654 puan) tarafından
tedekkur ederim cevabiniz icin

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 99 göst.
0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hzl26 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 572 göst.