0 oy
1,654 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Merhabalar 17 aylık ikizlerim var eşimle normalde dışarı felan cikardik bebekler olduktan sonra çok zor oldu onlarla ya çok az gidiyoruz ya da eşim bensiz arkadaşlarıyla gidiyor ve sorun etmiyirum ama gorumcemle gitmesine bozulmuyor değilim yani iki üç kere belli ettim bı yanım ona da hak veriyor çıkmak istiyor ve o an arkadaşları müsait değil bacisina hadi gidelim diyor ama bı yandaj da çok gıcık oluyorum hep beni beni annemlere bıraktiktan sonra  mesaj atıyor kardesimle dışarı çıkıtik diye biraz önce olduğu gibi.bende insanım ve ayrıca gorumcemle hatta eşimin ailesiyle su an hiç sorun yok geçen yıl vardı eşim her şeyi unuttu ben bazen unutamıyorum ondan gıcık aliyirum sanırım siz olsanız ne yaparsiniz tepki verirm irsiniz yoksa kabullenir umursamaz misiniz 

36 Cevaplar

0 oy
(14,805 puan) tarafından
Görümcemi seviyorum ama çıksa bozulurdum Bensiz çıktığı için 
-Reklam-
0 oy
(681 puan) tarafından
Çocukları annene bırakıp eşinle sen gitsen annen hem torun sewer hem sen hava almış olursun
0 oy
tarafından
Olay çıkartırım bende çok bunaldım benide alın diye kardeşini çıkartıyorumda ben insan değil miyim iki çocukla ben bunalmiyormuyum ben cikamiyorsam sende çıkamazsın illa  çıkacak birisi varsa o benim al bak çocuklara derim
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Birgunde sen cocuklara bakta ben hanimla gezecem az desin 
0 oy
(359 puan) tarafından
O baksın çocuklara sen çık dışarıya bacım sen hep müsade etmişsin arkadaşlarıyla çıksın falan yok öyle ben evdeysem benimle beraber evde olucak çocukları ben evden getirmedim heralde
0 oy
tarafından
Çok saçma o zaman üçünüz çıkın hem görümcende bir hala olarak zorlandığında el atsın sana üç kişi iki çocuğa gayette iyi bakabilirsiniz disarda 
0 oy
(684 puan) tarafından
Aynısını DEFALARCA yaşadım annemlere beni bırakır arkadaşlarıyla buluşur ya arabanin biseyine baktircam der saatlerce gelmez gel desem de şu zamana gelcem bu zamana gelcem der anasıyla babsuyla bacilariyla sabahtan akşama kadar ben kalıyorum ya nede olsa cunku sadece onun gezmeye hakkı var. Hemde 24 çalışıyor bir gün evde bir gün işte işteyken zaten petrolü bırakıp gidemiyor belli saatler yemek yemesi haricinde izinli olduğu zaman ramazandan önce 4-5 bı giderdi 10-11 de gelirdi neymiş benim de tanıdığım isimleri diyor bunlarla su kafedeydik yav banane sen her iki günde bir bunlarla oturup ne yapuyosun dediğimde evde durup napcam diyo ben ne yapuyorsam onu yap diyorum senle ben bir miyiz diyor bende inan bıktım usandım artık 
0 oy
tarafından
Ben kavga ederim ayda yılda bir olur tamam. Benim canım yok mu ben sıkılmıyor muyum. Zaten çocuklarla gece gündüz ilgilenen benim. Asıl benim bir degisiklige hava almaya ihtiyacım var. Bence eşinin yaptığı bencillik. 
0 oy
(3,886 puan) tarafından

Gitsin. Çamaşırını kendi yıkayacaksa, yemeğini kendi yiyecekse, suratımı çekmeye razıysa gitsin.

Geçen ay başıma geldi. Şrfsiz görümcelerim '' abi bizi kayağa götür'' demişler, eşim de '' benim karım evde 2 bebekle boğuşurken götürüp sizi eğlendiremem'' demiş. 
0 oy
tarafından
Benim eşim bensiz kafeye falan gidemez. Zaten öyle huyları yok ama ben neden evde oturcam o gezecek? Tek başıma yapmadım ya bu çocukları onun da çocuğu sonuçta 
0 oy
(4,560 puan) tarafından
Ne yani cocuk var diye sizle cikmayacak mi? Arkadaslari musait degilse 1 saat cocuklari emanet edip sizle kafeye gidebilir. Bu cocuklari bakkaldan almadiniz heralde sizde bigun esinizi kaynananiza yollayip cikin madem. Tek cocuk iki cocuk farketmez hep birlikte cikip biriniz bi cocuga biriniz diger cocuga bakabilir. He tabi arada o da sizde yalniz arkadaslariniz ile cikabilirsiniz. Ben birakip cikiyorum esime, anneme veya kayinvalideme. Simdi ikinci olacak bu degismeyecek. Cocuk ikimizin cocuguysa o da sorumluluk alacak. Gorumceniz olmasi degilde kendi bencilligi sizi uzuyor. Bu da normal bi tepki.
0 oy
(682 puan) tarafından
Bn cikmiyorsam eşimde çıkarmaz ya da bnde giderim. Bnimde iki çocuğum var biri 4 yaşında diğeri 2 aylık. Kafamıza estimi cikiyorux
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Merhaba eşimle biz bu ara gorumcemler le aynı şehirde görev yapıyorduk. Biri geliyordu eşimi ariyordu gel bize istedin turşuyu kizartdm.vs eşimde gidmek istiyordu bizim başka planımız olsada sora yaprz derdi gorumcemlerle ben konuşmuyorsun benide gotrmek isterdi yada evde tek dur derdi sonra dilimi tutamadm tabi niye böyle dedim ailem den benimi kopariyon sen filan dedi hiç karismadm yeri geldi birbirlerini yediler eşim şimdi onlarla ilgili hiç konuşmaz hatta dışarı çıkar onlar arasında.  Nolurss olsun kardeşimi savunur her erkek sen niye böle oluyo dedinde üstüne üstlük seni suçlu konuma sokar erkek milleti böyle oyuzden taksanda umursama çok ilgilendini belli etme..Zaman ona napmasi gerekdigini tokat gibi anlatır kurban olduğum..
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben şu olayı hiç anlamıyorum hiçte anlamıycam sanırım bir çocuk bebek vs neden sadece anneye bağlı oluyor baba geziyor baba bunalıyor bebek ağlıyor baba uyusun diye oda değiştiriliyor bu toplum baskısından ve bu durum beni çok sıkıyor erkekler bunalıyor ama kadın bir anne olarak bunalma şansı verilmiyor bizim toplum valla çok sıkıntı saçma sapan çok şükür eşim öyle değil eğer öyle olsa evde hep kavga olur du kardeşiyle çıksıknçokta dert değil ama benim ikizim var onu da anlıyorum demeniz yanlış çünkü akşama kadar bakan sizsiniz sanırım eşiniz değil eve gelip iki saat bunalıyorsa çocuk yapmasaydı keşke o baksın evde siz çıkın kardeşiniz le madem 
0 oy
(19,023 puan) tarafından
Bravo yine bin senelik postu hortlatmışsınız
0 oy
(502 puan) tarafından
Beni annemlere bırakıp arkadaşıyla çıksa okey 

Ama beni bırakıp gidip gorumcemle çıkarsa büyük sorun ederim ben onu gezdirebiliyorsa benide gezdirmek zorunda 

İnat olarak bı gün çocukları görünceye bırakıp eşimle başbaşa çıkarım onaylamazsa eşim veya görümcem tarafından büyük sorun 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 381 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 505 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde martmasali (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
29 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde NM 2018 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 268 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde MRVGNY (17 puan) tarafından soruldu

413,144 soru

12,438,481 cevap

45,900 kullanıcı

Kategoriler

...