0 oy
1,140 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
Bıktım bu yemek mevzusundan. Aksamlari borek veya kahvalti tarzı biseyler yapsam yemek yok mu ben sulu yemek istiyorum diye atar yapıyor. Esnekligi yok hoşgörüsü yok birde 10 aylik bebegim var düşünün. Corba, ana yemek, pilav veya makarna, salata veya turşu illa eksiksiz olacak sofrada.. hizmetcimiyim karisimiyim anlamıyorum bazen

64 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Ben anlamıyorum yemek yapmadın diye kavga çıkarmak ne demek hele ki küçük çocuğun olduğu halde bı tek bana mı ters geliyor bu durum çok biliyorsa gelsin yapsın kendi yemeğini 
-Reklam-
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Bazen eşek saati oluyo ozaman tartışs biliyoz
0 oy
tarafından
Kocamın en sevdiğim özelliği bu olabilir kızım durmamıştir falan eve gelmeden arar bişey yapmadiysan bekle beraber yapalım der girer kendisi yapar bana da hazırlar Allah razı olsun
0 oy
(9,238 puan) tarafından
İnan Allah razı olsun kocamdsn yapmasam yattım desem biley demez girer hazırlar yeriz. Tuzsuz olur bişey demez ne bilim benimki ekmeklede doyarım huzurum olsun der
0 oy
tarafından
Benimde bebeğim 3aylik eşim diyor bir yemek yaptinmi 2gune yetecek kadar yap ertesi gün yapma ısıtir isitir yeriz yapmasamda niye yapmadin demez dolapta ne varsa çıkarır yer
0 oy
tarafından
Ay hiç aramaz çok şükür eşim ,çok yemek seçer ama salata çok sever bir tavuklu Sezar salata yapsam hergun yer yada değişik salata olsun yemek aramaz,yada kahvaltıyi çok sever kahvaltı yapariz 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Hiç takılmaz yemeğe felan gelir kendi der peynir kizarta yiyek diye  
0 oy
(419 puan) tarafından
Problem etmez ama ben yapmaya çalışıyorum yine 
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Gitsin anasında yesin o zaman veya lokantada. Bizim her istediğimiz dört dörtlük oluyor sanki. Benim eşim hiç aramaz şükür. Hoş arasaydı da bulamazdı
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Benimki hic demez niye bunu yaptin falan  mesela kendi sevmedigi yemek oluncada yer
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kendi yapar sjjsjsja bende hiç sevmiyorum ya insan ne olursa yemeli 
0 oy
(6,929 puan) tarafından
Çok şükür bu zamana kadar az ya da çok önüne koydum sulu yemeğini çorbasını o yüzden yapmazsam ne olur bilmiyorum 
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Yumurta kırsam akşam yemeğine onu yer hani yemek demez öyle bir sorunum yok bende hergün illa sulu yemek yapmıyorum kızartma türü kahvaltılık eşliğinde yediğimiz oluyo bazı gunler 5 çayı menüsü oluyo sarma börek kısır insan hep sulu yemek yapmakta istemiyor anliyisli olmak lazım birde evin hanımı karar vermeli erkeklere ne oluyorsa 
0 oy
(5,376 puan) tarafından
10 gün yemek yapmasam  eşim  niye yemek yok  deyip asla kızmaz 
0 oy
(914 puan) tarafından
Bazen yapamıyorum hemen zaten bugünde canım kahvaltı istiyodu der zavallı kocama ama çalışma ev işi  çocuk hamilelik derken yetişemiyorum 
0 oy
(66 puan) tarafından
Yooo hiç ben aksine kızıyorum hiç bugüne kadar şunu yap bunu yap niye demiyorsun duymuyorum diye.Öylesine de böyle  yemek yapmayı seven insanlar düşüyor:)  ben de mutfağımı çok severim boğa burcuyum dün safranlı pilav yaptım yedi ama  ayirt etmez artik bekarken çook seçerdi hiçyemek yemezdi desem doğru olur :) 
0 oy
(3,110 puan) tarafından
Bazen yemek yapamam çocuktan dolayı bişey olmaz kahvaltılık hazirla der Yada ben gelirken dışardan bişeyler alırım der. 
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Madem kocan böyle sen de corbani çok yap buzdolabı poşetine doldur at buzluğa üç ay gidiyor yemek orda hergun çıkart ısıt ver yemeklerini de aynı şekil yap at buzluga çıkart ısıt ver her şeyin basidi var çözüm odaklı olmak lazım 
(1,760 puan) tarafından
Son olarak şeytan sana sen hizmetçi mısın diye hissettiriyor eşin çalışıyor elalemin ağız kokusunu cekiyor kolay değil ben bir ara dersaneye gittim akşam eve döndüğümde sıcak yemek kokuları geldi burnuma o zaman kocamın ne hissettiğini anladım düşün apartmana girince türlü türlü yemek kokusu evine giriyor ocakta yemek yok
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Yok çok şükür hiç kızmaz canım benim kızımda 8.5 aylık üç gün önce öyle bir eziyet ettiki hiç birşey yapamadım eşim işten geldi tam iftar saati dedim hiç birşey yapamadim bugün hemen bir çay koydum kahvaltılık yedik niye dert ediyorsun yapamadım diye şükür karnimiz doydu bisekilde dedi çocuğun zaten eziyetli olduğunu biliyorum birde neden yemek yapmadın diyemi kızıcam sana dedi sağolsun bu konuda çok anlayislidir eşim 
0 oy
(323 puan) tarafından
Nasıl alıştırorsan öyle gider. Benim eşim çok takıntı yapmaz ama bende bi çorba ana yemek makarna yada pilav olmadan doyduğumu bilmem. Tabi bazen böyle kısır börek patates salatası tarzıda yaparım çok severiz eşimde bende.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,472 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 389 göst.
4 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,106 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

410,663 soru

12,355,611 cevap

40,944 kullanıcı

Kategoriler

...