Eşim yüksek maaş almasına rağmen bir sürü borcu var. Çünkü iddia oynamış. Ve ev sahibi çıkın diye mesaj atmış ondan 4-5 gün sonra onlara çıktığımda ne zaman cikiyorsun evden diye bana sordu. Çok zoruma gitti. Sabaha kadar ağladım. Yerin dibine girdim resmen. Evleneli 3 sene oldu hiç birşey istemedim de yaptırmadım da borcu toparlayalim diye ama nafile. Annem yanıma geldi 3 gün önce yanımda şuan 10 gün sonra gidecek bende eşime mesaj attım ya tarlani satar borcu kapatirsin diye ya da ben giderim annemle bı daha gelmem diye. Yarın telefon faturamin son ödemesi var. Normalde oderdi ödememiş şimdiye kadar. Parası yok belliki. Bakkala 8 bin TL borç yaptık . Bez mama derken şuan yanımda değil çalışıyor. Git bakala yazdır diyor. Ben ailemde böyle birşey görmedim zoruma gidiyor. Çocuklarım küçük ama kaldıramıyorum daha fazla babamla da konuştum her zaman haklısın ve arkandayım çık gel bu adam olmaz diyor. İki çocuğum var ve gidip bu borçlar duzelene kadar gelmemeyi düşünüyorum artık doydum. Siz olsanız ne yapardınız. ? Zamanında altinlarimdan verdim. Evlendim kredi çekip verdim borçları kapansın diye ama olmadı. Artık sabrım kalmadı bende bir kadınım hiç birşey almıyorum. İsteyemiyorum yoruldum artık.