Bir buçuk ay önce başladık ve bitirdik çok şükür. Kızım 32 aylık falandı, daha öncesinde başladık kesinlikle hazır değildi hem söylemiyordu hem de o kadar mutsuz oldu ki yanımıza bile gelmek istemedi. Ben de zorlamadim bıraktım. Bu seferki de öncesinde kızımla konuştum bezini cikaralim mi diye olur dedi. Ama söylemen lazım, bez olmadığı için tuvalete gitmemiz gerekli dedim. İlk gün çok arada var mı diye sordum zaten çoğunlukla kaçırdı. İkinci gün tamamen gündüz bitti. Gece kaçırıyordu ve uyanmiyordu bile islakliga,bu yüzden ne yapacağıma karar veremedim ve malesef süreç dört beş gün daha uzadı. Yatağının alezi vardı, ben bir de tek kullanımlık sıvı geçirmezlerden aldım çarşafın üzerine onu serdim. Gece de hiç kaldirmadim, kaçırdığını görsem bile hissetsib diye bıraktım. Çok şükür bı iki güne o da halloldu. Şimdi gece bir kez kendi uyanıp çişim var diyor. Ben alıştırma kulodu vs hiç kullanmadım, lazimlik kullanmadım. Direk adaptörü koydum klozete o şekilde başladı. zaten ellerini yıkaması için basamak almıştım şimdi klozet için de onu kullanıyoruz. İyi ki de lazimlik kullanmadım, hem geçiş zor olabilirdi klozete hem de temizliği vs boşuna uğraşmamis oldum