0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Ben geçen hafta çocuk odasını dip köşe yaptım zaten o oda kullanılmıyor giren çıkanda yok. Yatak odamı ve ebeyn banyosunu dün temizledim. Bugün buzdolabı ve vestiyer dolabının içini dışını yapacağım. 3 gün önce oturma odamı bitirdim. Yarında inşallah mutfak dolapları iç dış bu hafta dinlenip önümüzdeki hafta bir gün salon bir günde balkonu halledicem. Dün gece duvar sildim koridor yatak odası mutfak duvarlarını. Çok az bir isim kaldı mutfak dolabı salon ve balkon camı. Birde bayrama kadar mutfak yolluklarimi yikamaya vermem lazım öyle detaylı uğraşmıyorum detaylı temizlik ağustos sonu Eylül başı gibi yapıyorum ben. Bu öylesine gözüme pis görünen yerlerdi siz bayram temizliği yapıyor musunuz 

25 Cevaplar

0 oy
(1,891 puan) tarafından
Bayram geldigi zaman özel olarak yapmam genelde her hafta dip köşe temizliğim var onun için gerek yok 
-Reklam-
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Hergun yapiyorm zaten bayramda perdeleri örtüleri yıkayacm sadece hergun halilaei sirkeliyrom toz aliyorm siliyom heryeri pencere siliyom 
0 oy
tarafından

Bugün bir kırkladım evi, banyo duvar tavan evde elimin deymediği yer kalmadı. Şuan sırtım bağiriyor belim kopuyor. Aha daha da ellemem hayatta elimi sürmem. Bunuda covid atlattık 2 hafta ellemedim ondan yaptım. Bu beni 3 bayram götürür :D

0 oy
(13,702 puan) tarafından

Ben yapmicam bayram arkasi tasincak gibiyiz zaten saldım iyice evi  :D

0 oy
tarafından

Halılarımı yıkamaya vermiştim onlar gelmeden heryeri temizliğin dedim 1 Haftadır dip bucak temizledim heryeri bayramda kimse gelmiyecek biz gidicez ama yinede yaptım :)

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 357 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 338 göst.
14 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 376 göst.