0 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kizlar Bugün Kocamda Evde Yok Nasıl Uyuyacagim bilmiyorum ya Bilginiz varmı Kahramanmaraş ta tekrardan Büyük bir deprem bekleniyormu bilginiz varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(4,907 puan) tarafından
Allah bilir.  Rabbim muhafaza kılsın 
-Reklam-
0 oy
(2,721 puan) tarafından
Bende maraş afşinde yaşıyordum. Şimdi kayserideyim doğumu burada yapmaya niyetlendim ınşaallah. Basından beri her depremin 1 derece altı bir servisi beklenir diyorlardı. Ya i maraş için dr 6.7 şiddetinde bekliyoruz demişlerdi. Eşim su an tekrar afsine döndü aklım kalıyor endişe ediyorum ama bir yonden dr olacağa çare yok. Bir de o korkunç 2 depremden hafif hasarla kurtulmuş evler kendilerini kanıtlamış sayılırlar bence o yüzden 6.7 oldugunda çok korkutucu olsa bile evlerimiz başımıza yıkılmaz ınşaallah.

O yüzden mecbursaniz kendinizi korkutmayın. Devamlı deprem oluyor marasta zaten 4.5 civarlarında. Belki de bu kadar sık olduğu için 6.7 muhabbeti de kalmamış olabilir. Enerjisini ufak ufak boşaltmış olabilir. Buna inanmak istiyoruz.

Allah korusun ınşaallah bir şey olmaz korkmayın.

Eğer duramayacak gibiyseniz de eşiniz ile gidebiliyorsanız gidin ya da bi arkadaşınız akrabanız vs varsa onlarla kalın 
(41 puan) tarafından
Bugün Yine oldu 4.6 Allah'ım Sonumuzu Hayr etsin
0 oy
(122,910 puan) tarafından
oyle diyenlere inanma
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kim bile bilir ki, saçma bir soru olmuş. 

İçini ferah tut böyle şeyler düşünme
(41 puan) tarafından
Ya  hayr uzmanlar yok işte goksunda Sıkışmis fay var turkoglunda var falan diyorlarya
(5,406 puan) tarafından
Bi de başlık çok sıkıntılı ben deprem oldu sandım çok korktum, posta girince şaşırdım
(41 puan) tarafından
İkindin Tekrar Oldu zaten 4.6
0 oy
(1,935 puan) tarafından
canım uzmanlar bile bunun gerçeğini bilemezken bir tarih bir şey veremezken Allah'tan başka kimse bilemez dua et Allah'a sığın 
0 oy
(12,749 puan) tarafından
Cidden hala bunu sormayın bunu Allah bilir. Ben de deprem bölgesindeyim bak ne yapabilirsin ki yani olacak olsa. Önlemini al duanı et evin kontrol edilmiştir zaten yat uyu. Dışarıda konaklama imkanın yoksa böyle böyle kafayı yersiniz kendinize bunu telkin etmeyin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygmur21 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ygmur21 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 459 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 376 göst.