0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Ablamlara misafir girmişdik ablam küçük çocuğu ile geldi oturdu kızımda çocun elini sıkdı,bebek ağladı acıdı galuba öyle anladım neden böyel yaptı anlamadım büyüdükce huyu kötüye gidiyor sanki... Belkide hep evde olduğu içinmi böyle bir yere gidince ne yapacağını şaşırıyory bilemedim,kardeşi doğunca nasıl olur onuda bilemiyorum artık ... Sonuçta kızımda bir çocuk ama nerde ne hata yapıyorum neden çocuğum böyle huyu değişiyor bilmiyorun

5 Cevaplar

+1 oy
(54,509 puan) tarafından
dediniz mi yavas sev sıkma cani acir diye anlayacak yasta
(108 puan) tarafından
Yok ya eve geldik anlatdım zaten çocuk ağladı moralim bozuldu ne yapdım bilemedim kafsm dumandı ,ablamın kızıylada sürekli bağırış çağırış içindeydiler sinirlerim zıpladı
(164,070 puan) tarafından
giderken iyide dönmesi çok kötu☹️
(54,509 puan) tarafından
uc yaşında yapar canim yas olarak küçük daha o an yaptiginda anlatin anlar akli erer yapilmaz kardes o gel sev vurma diye
(108 puan) tarafından
Bide hamileyim canım kardeşi olacağını sanki az çok anlıyor ama dikkat etmiyor bilmiyorum bilinçli mi yapıyor yoksa anlamadığından mı
(54,509 puan) tarafından
bazi cocuk oyledir hirpalar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıskanıyor çok normal yaşının gereği bir anormallik yok bunda 
0 oy
(13,027 puan) tarafından
Yani normal bi hareket yaşı gereği ama siz öyle yapınca öyle yapılmaz canı acır falan diyin yinede alışkanlık haline getirmesin 
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Kıskanmıştır normal kızmadan acıyabilir böyle yaparsan o senin kuzenin büyüyünce birlikte oynayacaksınız vs diye anlatırsan zamanla terkeder o huyunu
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Kıskanmıştır ama sizinde sürekli müdahale etmeniz gerekir öyle öyle alışır görmezden gelir yada tepkisiz kalırsanız yaptığını normal görebilir bende doğum yapmak üzereyim kızım 3 yaşında ama çok bebekle denk geldik aa bebek der sadece bende güzel bebek ayy minnacık derim o da der 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,395 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bayannn1 (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
13 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Eminebbk (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra0504 (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 144 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,014 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,279 soru

24,398,994 cevap

349,961 kullanıcı

...