Ben yeşil gözlü beyaz tenliyiimdir ama ne annem nede babam renkli gozludur 4 kardeşiz sadece benimki yeşil şanslıyım
küçükken okulda kızlarla konuşurduk bana senin gözler neden yeşil derlerdi bende birgun anneme sordum dedim ki anacım senin göz renkli degil babayinda öyle söyle bakalım benim gözüm kime benzemiş
tabi annem başladı Bi hikaye uydurmaya kızım dedi ben sana hamileyken coook yeşillik yedim o yüzdendir senin gözlerinin yesilligi inandım okula gittim dedim kizlar sordum anneme bana böyle dedi hepimiz kucuguz çocuğuz inandık tabi şimdi birimiz diyor mavi bisey yiyeyim benim çocuğumun gözü mavi olsun diğeri diyor ben yeşillik yiyeyim benimki yeşil olsun falan
annem hepimizi kandırdı sonra büyüdük hepimiz evlendik halen 10 gruptuk halen 10 kişi beraberizdir hepsinin cocugu oldu Bi benim olmadı gerçi o ayrıda
neyse hepimiz birgun toplandık dediler nefes hepimiz yaptık dediklerimizi hiç birimizin çocuğunun gözü renkli degil çağırdık anamı dedik gel hele sen gel dediler sana inandık Fatma Ana annemin adı Fatma hepsi ana derler eee malzeme tutmadı
annemi bastı Bi gülme devam edin dedi belki ikincisinde maya tutar
yani büyüdük evet annemin o tatlı yalanına yinede inanıyoruz hepimiz
annemin tarafı renkli gozludur benim gözler annemin nenesine benzemiş:) büyüdük bunu anladık ama anneme halen bugün olmuş diyoruz biz senin dediğine inanıyoruz
şimdi söyleyin kizlar annem doğrumu söylemiş bize :)