0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (1,935 puan) tarafından
Kızlar telegram kurmustum okuduğum bölümle ilgili gurubumuz vardı durmadan insanlar atıyor link olsun PDF olsun isteyip duruyorlar hatta admin kızdı sistem yakalama suçlu olmak ayrı hakka giriyorsunuz ve haklarını helal etmiyorlar dedi gerçekten suç değil mi nasıl cesaret ediyorlar yada AÖF nasıl engel olmuyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten çoğu kişi telegramdan soruların cevabına bakarak sınavları geçti çevremdeki herkes bu yöntemi kullanarak lise mezunu falan oldular 
(2,851 puan) tarafından
Ben telegram yükledim ama üniversite çıkmış sorular bulamadım ne yazayım
(1,935 puan) tarafından
Lise üniversite hak ve geçen senelerde hep ceza yediler insanlar ama yinede akillanmıyorlar
tarafından
Telegramda gruplar var oraya çıkan soruların cevabını yazıyorlar sende sınava girerken yanına Bi telefon daha alacaksın onunla sorunun sadece bir kelimesini yazarsan soru  ve cevabı direkt karşına cikacak
(2,851 puan) tarafından
Teli nasıl alayım sınava beni atarlar ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Ben de ata üniversite okuyorum bulamadım telden soruları telegram yükledim onn için ama bulamadim
(1,935 puan) tarafından
Suç ama face te bu tarz şeyler için link atan söyleyen herkesi belirliyorlar sonrasında da telegram üzerinde belirleyip tutuklama yapıyorlar
0 oy
(8,513 puan) tarafından
Coğu kişi bunun yüzünden zaten ceza yedi
(1,935 puan) tarafından
Yemeli de hak değil mi suç
(8,513 puan) tarafından
Aynen suç çalışanlarıda hakına giriliyo
(1,935 puan) tarafından
Orası çok ayrı canım
0 oy
tarafından
Bizimde watsapp grubumuz var auzef mezun hoca var grup yöneticisi uyardı baya sakın sakın paylaşmayın dedi orda  öğrenci kodunuz var yakalandıgı an cezayı yersınız dedı 
(1,935 puan) tarafından
Paylaşmak zaten suç ama paylaşılan yerde olmakta bence suç olmalı
tarafından
Yok ya kimse ona karışmz malesef online böyle oluyor herkes yapıyo bunu şahsen herkes öyle sorulara bakıp geçerse bende bakarım yani ama kalkıp da mıllete paylaştırmam ne yapayım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 540 göst.
23 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 363 göst.
0 oy
17 cevap 670 göst.

406,004 soru

12,170,363 cevap

36,636 kullanıcı

...