0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (443 puan) tarafından
Kızlar 22 yaşında 80 kilo 165 boyundayım 15-20 kilo arası vermek istiyorum evde neler yapabilirim diyet listeme uyup evde ezgersiz yapsam faydasını gorurmuyum ve ne kadar yapmam gerekiyor bı uygulama indirdim ama ezgersiz faydası olurmu bilemedim bugün 15 dakika yaptım ramazandan sonrada diyete başlayıp düzenli yapıcam inslh 

4 Cevaplar

0 oy
(8,481 puan) tarafından
Bende vermek istiyom ama kendimi tutamıyom
(443 puan) tarafından
Motive olmamız gerek
(8,481 puan) tarafından
Aynen yoksa dahada kötüye gitcek
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Gram diyet yapmadım günde 15 17 bin adımla 17 kilo verdim 
(9,242 puan) tarafından
Yürüme bandı sıkıcı bir süre sonra binmek istemiyoruz  benim vardı sattım .bende küçük yerdeyşm aynı yeri 9228923792 kere geziyordum
(8,481 puan) tarafından
Yani evin içinde mi yürüyon
(9,242 puan) tarafından
Sokak sokak
(8,481 puan) tarafından
Bizim burda kesin lav olur azıcık bisiklet binsem gözlerine batıyo
(9,242 puan) tarafından
Aman ağzı olan konusuyor yazın sabah 8 de cıkardım öglen 2 de bide 5 te . Cocuk durmuyordu ewde 10 aylıktı ozaman fıldır fıldır gezdik:)
0 oy
tarafından
Diyet yapıcam diye kendini aç bırakma da :)
(443 puan) tarafından
Diyet listem 5-6 öğün ama tabi azicik :)
tarafından
Yazsana kuzum listeni fikir alışverişi yapalım. Diyetisyene gittin mi?
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Bacım ben şuan gebeyim ama öncesinde yaptığım şeyi sana diyim. Önceden 90 kg görmüş biri olarak şunu diyeyim. Hiçbir diyet tek başına sonuç vermez. Bununla beraber spor ve su tüketimi de oldukça önemli. Bir kere şekeri tuzu ve unu hayatından çıkarman gerek. Öğün olarak mutlaka sade kahve tüketmek önemli metobolizmayı çalıştırıyor. Ve akşam geç saate kalmadan akşam yemeğini yiyip daha sonrasında bir şey tüketmemek. Bu şekilde 59 kg düştüm. Bir gram sarkmam da olmadı. Evlendikten sonra 10 kg aldım. Tatil falan derken yemeyi de abarttım. Biraz verdim ama sonra da hamile kaldım. Kısmet doğumdan sonraya. Şimdi de 80 kg oldum. 
(443 puan) tarafından
Öncelikle Rabbim evladını kucağına almayı nasip etsin canım günde kaç öğün yapmıştın birde spordan kastın ezgersiz falanmi ne kadar yaptın günde
(2,387 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Günde 2 ana öğün 2 ara öğün yaptım. Ara öğünler çok ağır değildi. Kuruyemiş, meyve, kahve vb. Sporu da evde yaptım youtube da kendime göre bir video bulmuştum. Benim spor geçmişim az da olsa var yani vücudum spora alışıktı. Daha önce spor yapmadıysanız ve geçmişiniz yoksa ağır hareketlerle başlamayın Allah muhafaza ters bir harekette kötü bir şeye sebep olabilirsiniz. Bunun için uygulamalarda var yeni başlayanlar için ordan destek alabilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa orta düzey spor yaptım. Su çok önemli suyu bolca tükettim. Oturduğum yerde bacak kol bile çalıştırıyodum. Haftada bir gün de kendime ödül verdim. İp atlayabiliyorsanız iyi olur. Yürüyüşü de çok yaptım okul hayatım aktif olduğundan yürüyüşü de bol yaptım. Diyette de proteini fazla tükettim karbonhidratı azalttım. Zaten bu şekilde kalori açığı oluşuyor. Ve zayıflamaya başlıyorsunuz. Et tavuk süt yumurta peynir bunları diyet listesine mutlaka ekleyin. Direnç olarak düşmek sağlığınızı etkileyebilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 383 göst.
30 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 528 göst.
10 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu

405,642 soru

12,154,384 cevap

36,585 kullanıcı

...