Amin canım inşallah. Günde 2 ana öğün 2 ara öğün yaptım. Ara öğünler çok ağır değildi. Kuruyemiş, meyve, kahve vb. Sporu da evde yaptım youtube da kendime göre bir video bulmuştum. Benim spor geçmişim az da olsa var yani vücudum spora alışıktı. Daha önce spor yapmadıysanız ve geçmişiniz yoksa ağır hareketlerle başlamayın Allah muhafaza ters bir harekette kötü bir şeye sebep olabilirsiniz. Bunun için uygulamalarda var yeni başlayanlar için ordan destek alabilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa orta düzey spor yaptım. Su çok önemli suyu bolca tükettim. Oturduğum yerde bacak kol bile çalıştırıyodum. Haftada bir gün de kendime ödül verdim. İp atlayabiliyorsanız iyi olur. Yürüyüşü de çok yaptım okul hayatım aktif olduğundan yürüyüşü de bol yaptım. Diyette de proteini fazla tükettim karbonhidratı azalttım. Zaten bu şekilde kalori açığı oluşuyor. Ve zayıflamaya başlıyorsunuz. Et tavuk süt yumurta peynir bunları diyet listesine mutlaka ekleyin. Direnç olarak düşmek sağlığınızı etkileyebilir.