Çocuk konusunda kavga etmeyen yoktur diye düşünüyorum canim ya. Benimkide her zaman degilde bazen bi ters düşeriz onu öyle yapma falan der mesela uykusu gelince salliyorum bazen inadi tutuyor uyumuyor agliyor gecen geldi uykusu yok zorlami uyutcan diye aldi gitti usağımıı ay bi sinir olmustum bende 7 24 ben bakiyom cocuğa huyunu ben biliyorum dedim. Bazende bak dikkat et falan der sanki sen demesen etmiyom derim susar sonra bakar ben tripliyim yigite oğlum bak ananla arami aciyon falan der cocuğa manyak ya suçluyum diyemiyodaa oyle aliyor gönlümü
Benim ilk çocugumda eşim böyleydi çocugun kıyafetinden tut bezine kadar hatta biberonu yıkama şeklime kadar karışırdı bi gün düşünüyorum yetti valla dedim herkes kendi işine baksın ben onun annesiyim gece gündüz ben bakıyorum oturdugun yerden akıl vermek çok kolay bıktım artık karıdan betersin dırdırın bitmiyo vs açtım agzımı yumdum gözümü şimdi 2. Çocugum oldu o gün bugün daha karışmaz karışda şöyle yapsan daha iyi olmazmı hayatım böyle yapsan daha iyi olmazmı aşkım hep böyle artık
1,488,407 soru
24,329,662 cevap
345,637 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın