0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (765 puan) tarafından

Gorumcemin oğlu 4 yaşında kitaba bakıyordu kızımda kitabı almak istedi (9 aylık ) baktım kızımın elini burkuyor sıkıştırıyor yapma abisi o daha küçük dedim, gorumcemde yanımızda hic birsey demiyor yapma oglum niye yapıyorsun o daha küçük felan diye , oda küçük derseniz cocuk hep yapıyor kızıma boyle herseferinde canını yakıyor kızımın 

Çocuklarına hjc dur demiyor ne yapmaliyim

5 Cevaplar

0 oy
(2,401 puan) tarafından
Birdahakine Annesini uyar tamam küçük ama anlamayacak kadar da değil senin ki daha bebek dikkat et kırar felan ALLAH korusun 
(765 puan) tarafından
Hic seslenmiyor canım kac defa oldu böyle birsey dedigimde de alınıyor anne çocuklar cok yüzlü
-Reklam-
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Benim oglum uc bucuk yasinda olacak kardesine boyle ben hic yalniz birakmiyorum siz de birakmayin aman aman cocuk bu
0 oy
(164 puan) tarafından
Benim eltimin kızları da aynı benim kız 3 yaşında diyim artık az kaldı yaşına eltimin büyük kız 10 yaşında kızın üstüne yürüyor kucağına oturuyor ya yeter dedim sesimi çıkardım eşime diyroim yapmasınlar diye oda tamam betuk buyuyune  kadar samimi olmayalım dedi 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Görüşmeyi kesebilirsiniz. Zira benim çocuğum değerlidir. Bir kere uyarımı yaparım karşı taraf dinlemiyor annesi de oralı olmuyorsa her lafı da söylerim ister darilsin isterse de kussun
tarafından
Ben de tam bunu yazacaktım.açık açık da söylerim. Çocuğumu sokakta bulmadım zarar veriyor. Görüşmeyelim derim
0 oy
(579 puan) tarafından
Çocukları yalnız bırakmayin ve annesine uygun bir dille söyleyeceksiniz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
6 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde malikamalika (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde malikamalika (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
30 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelerrr (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 767 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,629 puan) tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,386 cevap

44,050 kullanıcı

Kategoriler

...