0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok yoruldum ne olur bana fikir verin eşim bana bı düşman gibi davranıyor açık açık diyor seni sevmiyorum nefret ediyorum kızlar ne yapsam gözü görmüyor   konuşmuyor benle konuşturmuyor yemeği sahuru evi işi her şeyi yapıyorum adam yüzüme bakmıyor iki yabancı gibiyiz çok üzülüyorum midem ağrıyor sitresten.... Ne olur akıl verin ⁴ sene sır evliyim 3 yaşında oğlum var iyi bı. Baba ama bana gelin ce ölsem el atmaz 

5 Cevaplar

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Sende psikolojik şiddet uygula o zamn sende değiş soğuk yap madem yaptıklarına şükür etmiyor o zamn yapma beni sevmiyor musun bende sevmiyorum gibi cümleler kur 
-Reklam-
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ayrılmanız lazım sizin bence 
0 oy
tarafından
İstediği hayatı yaşayamadıni hayal ettiği gibi gitmesinin sebebi olarak seni görüyor olabilir bu durumda senlik bı durum yok onun kendiyle sorunu sen yaptığın şeyleri yapamayi bırak varlığının değerini fark etsin önce 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Psikolojik şiddet uygulayanın psikolojisi bozuktur net. Seni önemsemeyen bir adam için neden kendini paralıyorsun? Bana beni sevmiyorum dese bir dakika durmam. Hiç de üzülmem çünkü ben elimden geleni yaptım. Değmiyorsa demek ki uğraşmamak da lazım. Çocuğuma iyi bir baba olabilir. Ama bana iyi bir eş olmadıktan sonra gözümde ne değeri var diye sorgularım. Sen bu adamı fazla şımartmışsın. Bırak ne hali varsa görsün. Sen kendi hayatına bak. Yıpranmaya değmez. 
tarafından
Üzülüyorum ne yapsam sen bana ne yapıyorsun diyor artık şaşırıyorm  acaba benmi yapamıyorum kendimden suç arıyorum
(2,386 puan) tarafından
Şunu diyebilirim temizliğini yapıyorsun işini görüyosun evlat vermişsin sen daha ne yapacaksın. Neden üzülüp suçu kendinde buluyorsun. Bir hatan yok önemsediğin için zaten peşine düşmüşsün. Sen bu şekilde olmaya değil başta taç olmaya layıksın. Sizi başında taşımayan bir adamı göğe çıkarmanın ne manası var. Sal gitsin bacım. Değerini anlasın. Sen değersiz misin hayır değilsin. Hatan yok suçun yok. Belli ki eşin farklı bir ruh haline girmiş. Uğraşmışsın daha da beter olmuş. E sen elinden geleni yapmışsın daha ne yapacaksın. Bırak ne hali varsa görsün.
tarafından
Aynen çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim söyledikleriniz çok doğru niye benimle konuşmuyorsun niye benimle ilgilenmiyorsun niye benimle vakit geçirmiyorsun böyle diye diye adama baş tacı ettim konuşmuyorsa konuşma sen mecbur musun onunla konuşmaya sence o sana yalvarsın o sana yakarsın peşine düştükçe adam daha da çok üzmeyen devam etti daha çok yerinde birine koymaya devam et ne yapıyorsam diyor peşimden geliyor çok üzülüyorum o kadar stres yapıyorum midem ağrıyor geliyor üzülüyorum çünkü 4 senedir toplam hep eskiden de böyleydi şimdi desem şimdi böyleydi eskiden de böyleydi peşinden gittim sarıldım o gitti ben sarıldım o gitti kalktı ben öptüm kalktım böyle oldu
(2,386 puan) tarafından
O yüzden sal gitsin bırak da biraz o senin peşinden koşsun. Umursama bile.
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Sebebini sormadinmi neden bana boyle davraniyorsun ben senin esinim diyip karsina alip konusmadinmi
tarafından
Konuşulmuyor hemen kes sesini ağzını burnunu kırarım der
(1,271 puan) tarafından
Peki ne yapmayi dusunuyorsun boyle hayat gecermj

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,501 göst.
7 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Meryem.meryem (22 puan) tarafından soruldu
+3 oy
46 cevap 1,112 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,234 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesiii (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 892 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Happymommy (1,995 puan) tarafından soruldu

410,340 soru

12,340,410 cevap

39,628 kullanıcı

Kategoriler

...